TARİHİ BAŞARISIZLIĞA İMZA ATAN BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ BUGÜN TOPLANIYOR!

Lig'in 9. haftasında Galatasaray deplasmanından 2-1'lik yenilgi ile ayrılan Beşiktaş'ta, olağanüstü genel kurul tarihi bugün saat 14.00 da gerçekleşecek yönetim kurulu toplantısının ardından belli olacak...
Haberin yayılanma tarihi:23 Ekim 2023, Pazartesi

NİHAYET BELİRSİZLİK KALKACAK;

Derbinin sonucu yönetimin aldığı olağanüstü kongre kararı için de merakla bekleniyordu. Siyah-Beyazlıların aldığı yenilgi moralleri iyice bozarken gözler yönetim kuruluna çevrildi. Başkan Ahmet Nur Çebi ve kurmaylarının bugünkü toplantıda seçim tarihini açıklayacağı ileri sürüldü. BJK kritik seçimin en geç aralık ayında yapılacağını resmen duyurmuştu.

TARİHİ BAŞARISIZLIK

Derbide Galatasaray'a yenilen Beşiktaş, bu sonuçla zirvenin de daha 9. hafta 11 puan gerisinde kaldı.

Fenerbahçe, sahasında Hatayspor'u 4-2 yenerek puanını 27 yaptı ve liderliğini sürdürdü.

Beşiktaş'ın 16 puanı bulunuyor.

NE OLMUŞTU?

Beşiktaş'ta Konferans Ligi'nde alınan Lugano yenilgisinin ardından ortalık karışmıştı. Siyah-Beyazlı taraftarların yönetime yönelik tepkisi artarken yönetim kurulu da olağanüstü toplantıya girmişti. 4 saatlik toplantıya teknik direktör Şenol Güneş de katılırken ertesi gün tecrübeli hoca istifa ettiğini açıklamıştı. Ardından ise yönetim kurulu en geç aralık ayında olmak üzere olağanüstü seçim kararı almıştı.

Teknik direktörlüğe seçime kadar yardımcı antrenör Burak Yılmaz getirilirken İstanbulspor maçını kazanan Siyah-Beyazlılar, son olarak Galatasaray deplasmanında mağlup olarak rakibinin 9 puan gerisine düşmüştü.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki