Tarihi Yürüyüş

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, bugün İstanbul’da bir araya geleceği Süper Lig ve TFF 1. Lig’de yer alan kulüplerin başkanlarıyla birlikte Şehitler Tepesi’ne yürüyecek
Haberin yayılanma tarihi:20 Aralık 2016, Salı

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Süper Lig ve TFF 1. Lig'de yer alan kulüplerin başkanlarıyla bugün İstanbul'da bir araya gelecek. CVK Park Bosphorus Otel'de düzenlenecek toplantıda 2016 yılı değerlendirmesinin yanı sıra amatör branşları destekleme çalışmalarının ele alınması bekleniyor. Toplantıda ayrıca, tribünlerde yaşanan birlik ve beraberlik ruhunun devamı için yapılması gereken çalışmalar da değerlendirilecek.

TERÖRÜ LANETLEDİLER


Toplantı sonrası Kılıç ve başkanlar, Şehitler Tepesi'ne yürüyerek 10 Aralık'ta İstanbul'da yaşanan terör saldırılarında yaşamını yitirenleri anacak. Bu arada özerk spor federasyonlarının başkanları, ortak mesajla İstanbul ve Kayseri'de yaşanan terör saldırılarını lanetledi.

FUTBOL AİLESİ TERÖRE KARŞI SAHADA


Futbol ailesi, son dönemde ülkemizin maruz kaldığı terör saldırıları karşısında birlik ve beraberlik gösteriyor. Bu çerçevede Süper Lig'de yer alan kulüplerde forma giyen yerli ve yabancı oyuncular, perşembe günü "Yıldızlar Karması" adı altında bir dayanışma maçı yapacak. BJK Vodafone Arena'da 20.00'de başlayacak dayanışma maçından elde edilecek tüm gelir bağışlanacak. Karşılaşmayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da izleyeceği bildirildi. Bu maç öncesinde bugün TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in katılacağı bir basın toplantısı düzenlenecek.


Sabah

Etiketler: Terör   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki