TFF BAŞKANI mehmet büyükekşi İLE İLGİLİ OLAY BELGELER!

Eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin ByLock'tan yargılandığı belge olduğunu öne sürdüğü belgeleri canlı yayında yayınladı...
Haberin yayılanma tarihi:18 Aralık 2023, Pazartesi

CANLI YAYINDA BELGELERİ YAYINLADI;

Beyaz TV canlı yayınında Ahmet Çakar, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin ByLock’tan ve “Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma” suçlarından yargılandığı belge olduğunu ileri sürdüğü bir doküman yayımladı.

Ahmet Çakar Şu İfadeleri Kullandı:

Mehmet Büyükekşi 2 telefonundan sadece birinde ByLock tespit edildiğini ve özel kaleminin kullandığını söylemişti. Sen bir yalancısın. Sana ait 0530 ve 0532 ile başlayan 2 telefonunda da Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ByLock tespit edilmiş. Mehmet Büyükekşi’nin yalanının içerisinde 250 kişinin kanı var. Ben karımı aramıyorum 1 ayda 55 defa be… Mehmet Büyükekşi’nin yarın sabahtan itibaren Riva’ya girişi yasaklanmalıdır”

Mehmet Büyükekşi’nin 2 ayrı telefonundan ByLock kullandığını ve 55 kez uygulamaya giriş yapıldığının tespit edildiğini önü sürdü.

KULLANMADIĞIM TELEFONDA ÇIKTI DEMİŞTİ

Futbol Federasyonu seçimleri öncesinde gazeteci Candaş Tolga Işık’ın programına katılan Mehmet Büyükekşi, telefonda bylock yüklü olduğunu kabul ederken, devletin bunu sorun olarak görmediğini belirtmişti.

Büyükekşi, “Benim 2 telefonum var. Bir tanesi özel kalemimde duruyor. Onda bylock yüklüydü. Sıkıntılı bir durum olsa zaten, ben o kurumlarda görev yapmaya devam edemezdim” açıklamasında bulunmuştu.

Beyaz TV

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki