TFF BAŞKANINI DEĞİŞTİRME TOPLANTILARI BAŞLADI!

Beşiktaş’tan, TFF başkanlığı için sürpriz hamle...
Haberin yayılanma tarihi:08 Nisan 2023, Cumartesi

Beşiktaş TFF’ye Savaş İlan Etti Hedef Başkan Mehmet Büyükekşi;

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç dışında destekçisi kalmayan Büyükekşi’ye karşı yapılacak bir operasyonda Galatasaray’la hareket edilmesi kararı alındı. Çünkü Galatasaray da, Büyükekşi’nin karşısında. Görev süresi birince gitmesini istiyor.

TFF BAŞKANLIĞI İÇİN SÜRPRİZ İSİMLER GÜNDEMDE AHMET NUR ÇEBİ & ADNAN POLAT

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç dışında destekçisi kalmayan Büyükekşi’ye karşı yapılacak bir operasyonda Galatasaray’la hareket edilmesi kararı alındı. Çünkü Galatasaray da, Büyükekşi’nin karşısında. Görev süresi birince gitmesini istiyor. Başkan Dursun Özbek ve Galatasaray’ın hedefi Adnan Polat’ın TFF başkanı olması.

Genel seçimler sonrası Millet İttifakı göreve gelirse Faruk Süren ismi de gündeme gelecek. Beşiktaş tarafı ise henüz aday belirlemedi. Ancak Galatasaray’la alt düzeyde yapılan görüşmelerde “Ahmet Nur Çebi aday olursa destekler misiniz?” sorusu soruldu. Cevap bekleniyor. Alınacak cevaba göre Galatasaray’la ortak bir başkan adayı üzerinden görüşmeler yapılması düşünülüyor.

Daha önce TFF ve benzeri süreçlerde Fenerbahçe ile iş birliği yapılıyordu. Siyah-Beyazlı yönetimin Galatasaray’la yaptığı görüşmenin nedeni  Fenerbahçe’de başkan değişikliği beklenmesi olarak dışarı yansıdı.

Fotospor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki