TOSUN PAŞA İLE 2 YIL DAHA!

Beşiktaş yönetimi, golcüsü ile masaya oturuyor...
Haberin yayılanma tarihi:19 Haziran 2023, Pazartesi

Siyah Beyazlılar Sözleşmesini Uzatmak İçin Tecrübeli Futbolcu İle Bir Araya Gelecek;

Beşiktaş iç transferde çalışmalarına bugünden itibaren başlıyor. Siyah beyazlı takımın tecrübeli golcüsü Cenk Tosun ile masaya oturacak yönetim bu oyuncu ile 2 yıllık sözleşme imzalayacak. Başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetimin alınan ekonomik tedbirler doğrultusunda hareket edeceği öğrenilirken yıldız oyuncuya yıllık 1.5 Milyon Euro ve maç başı ücret önerilmesi bekleniyor.

GÜNEŞ İLE BİRLİKTE YENİDEN PARLADI 

Siyah Beyazlı takımda sezona istediği gibi başlayamayan Cenk Tosun, teknik adam değişikliğinden sonra yeniden kendini buldu. Öyle ki Valerien İsmael döneminde çıktığı 10 maçta sadece 1 gol atan ve asist katkısı bulunmayan 32 yaşındaki futbolcu Şenol Güneş ile patlama yaşadı. Güneş’in ligde 22 maçta şans verdiği Cenk, 14 gol, 7 asistle 21 gole direkt katkı vermeyi başardı.

MLS EKİBİ CHİCAGO FİRE’I REDDETMiŞTİ

Sezon ortası ABD iddiaları ortaya atılan Cenk, MLS ekibi Chicago Fire’dan teklif aldığını ancak bu reddettiğini açıklamıştı. Deneyimli golcü “Chicago Fire’ın teklifini geri çevirdim. Gitmek benim için iyi olabilirdi fakat ailemin düzenini bozmak istemedim. Beşiktaş’ta devam edeceğim” diyerek siyah beyazlı kulüpte kalacağını ifade etmişti.

Hürriyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki