''TRANSFERİ HİÇ DÜŞÜNMÜYORUM!''

Beşiktaş'ın genç yıldız oyuncusu Semih Kılıçsoy, bir Youtube kanalına önemli açıklamalarda bulundu....
Haberin yayılanma tarihi:22 Mayıs 2024, Çarşamba

"ŞENOL GÜNEŞ BENİ YUKARI ÇIKARDI"

"Ben 10 yaşımdan beri altyapıdaydım. Her zaman hayalim burasıydı. Çok heyecanlıydım ve gururluydum. Heyecanım daha çok ağır bastı. Televizyonda izlediğim futbolcularla beraber idman yapıyordum. Başta ailem, altyapıdaki hocalarım, Şenol Güneş beni yukarı çıkardı yani herkesin altyapıdan beri emeği var. A milli takımda fizik olarak zorluk yaşamadım. Kendime özgüvenim vardı ve güçlü olduğumu biliyorum. Altyapıda hocalarımız 'Yukarı çıktığınızda fizik olarak zorluk yaşayabilirsiniz' diyorlardı. Bende hiçbir zaman öyle bir zorluk olmadı. Her zaman Süper Lig'deki oyuncularla mücadele edebileceğimin farkındaydım."

"KULÜBÜMÜN ÇIKARLARI DOĞRULTUSUNDA HAREKET EDİYORUM"

"Transfer konularını hiç düşünmüyorum. Kulübümün çıkarları doğrultusunda, başkanımızın doğrultusunda hareket ediyorum. Beşiktaş'ta oynadığım için inanılmaz mutluyum, inanılmaz keyifliyim, çok büyük bir yerde oynuyorum ve Beşiktaş forması giymek çocukluk hayalimdi. Transfer konularını düşünmüyorum her zaman Kulübümün çıkarları doğrultusunda hareket ediyorum."

"HAYALİM PREMİER LEAGUE"

"Oyun tarzım açısından Premier League, Seria A ve La Liga'yı kendime uygun buluyorum. Aguero'ya oyun tarzı olarak bende kendimi benzetiyorum. Hayalim Premier League'de oynamak. Futbolun zirvesi orası."

"DEMİR EGE ÇOK ÇALIŞIYOR VE ÇOK YEMEK YİYOR"

"Demir Ege çok çalışıyor ve çok yemek yiyor. Saha içinde ve saha dışında en çok konuşan Gedson. Onur Bulut ve Umut Meraş ile aramızda geçen diyaloglara çok gülüyorum. Tesiste kalıyorum. Sabahları idman yaptıktan sonra uyuyorum ve akşamları arkadaşlarımla dışarıya çıkıyorum."

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki