UDİNESE DORUKHAN İÇİN DOKTOR GÖNDERİYOR!

Udinese, Dorukhan Toköz için kulüp doktorunu Türkiye'ye gönderiyor...
Haberin yayılanma tarihi:06 Eylül 2020, Pazar

İtalya Serie A kulüplerinden Udinese, bir süredir kadrosuna katmak istediği Beşiktaş'ın genç orta sahası Dorukhan Toköz'ün sakatlık durumunu incelemek üzere kulüp doktorunu Türkiye'ye gönderme kararı aldı.

Messaggero Veneto'da yer alan habere göre, Udinese, Dorukhan Toköz'ün sakatlık durumunu ve sağlık raporlarını incelemek, ve oyuncuyu bir dizi sıkı teste tabi tutmak üzere kulüp doktoru Fabio Tenore'yi Türkiye'ye gönderme kararı aldı.

Yapılacak incelemeler ve testler sonrasında sakatlık bulgusuna rastlanmazsa, kulüpler düzeyinde resmi görüşmelerin başlaması bekleniyor.

İtalyan medyasında transferin 5 Milyon Euro'ya tamamlanabileceği iddia ediliyor. Geçtiğimiz sezonun 7. haftasında Alanyaspor'la oynanan maçta sakatlanan ve diz kapağında kıkırdak kopması tespit edilen 24 yaşındaki oyuncu, son hafta maçında Gençlerbirliği'ne karşı 7 dakika süre alarak sahalara dönmüştü. Dorukhan bu sezon Siyah-beyazlıların ilk resmi maçı olan PAOK karşılaşmasında da 20 dakika sahada kalmıştı.

İki yıl önce Eskişehirspor'dan bedelsiz olarak kadroya katılan Dorukhan, Beşiktaş'la sözleşmeşinin son senesine girdi. Dorukhan, Beşiktaş formasıyla şimdiye dek çıktığı 35 maçta 3 gol ve 3 asist üretti.

Haber Global

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki