USTA KALEM ATİLLA TÜRKER'DEN KENDİSİNİ 'TEHDİT' EDEN MENAJERLERE HODRİ MEYDAN!

Usta gazeteci TÜRKER, futbol simsarlarının peşini bırakmamakta kararlı...
Haberin yayılanma tarihi:29 Şubat 2024, Perşembe

MENAJERLERDEN TEHDİT...

Yakın zamanda kaleme aldığı 'Futbolun Arka Bahçesi' isimli kitabı ve kendi köşesinde yazdığı Türk futbolunun içerisinde ki menajer oyunlarını ifşa eden gazeteci / yazar Atilla TÜRKER, mücadelesine adliye koridorlarında da devam ediyor. Yıllardır gündeme getirdiği çok özel dosyalarla Avrupa ve Dünya da ödülleler alan usta kalem, bazı menajerler tarafından da tehdit edildiğini ve konuyu mahkemeye intikal ettiğini açıklamıştı.

'YAKALAMA KARARI ÇIKARILDI'

Kendisine ait sosyal medya hesabından gelinen son durum ile ilgili açıklamalarda bulunan TÜRKER, Özkan DOĞAN isimli menajerin hakkında 'Yakalama Kararının' çıkarıldığını belirtti.

İŞTE O AÇIKLAMALAR

Yazdığım belgeli haberler nedeniyle telefonla beni tehdit eden Menajer Metin Korkmaz ve Menajer Özkan Doğan’ı savcılığa şikayet etmiştim. Nitekim haklarında dava açıldı. 28 Kasım 2023 tarihinde yapılan ilk duruşmaya ben gittim, her iki menajer gelmedi, avukatları da gelmedi.

6 Şubat 2024 tarihinde yapılan ikinci duruşmaya ben yine gittim, tanığım da duruşmada hazır bulundu, her iki menajer yine gelmedi, sadece Metin Korkmaz’ın avukatı geldi, Özkan Doğan’ın ise avukatı yine gelmedi.

Mahkeme, Özkan Doğan hakkında yakalama kararı çıkardı. Herhangi bir şekilde yakalanırsa hemen gözaltına alınacak, gerekirse geceyi nezarethanede geçirecek, hakim huzuruna çıkartılacak.

Özkan Doğan’ın daha önce yaşadığı Beykoz’daki süper lüks villasında bulunamadığı için tebligatların geri döndüğü öğrenildi.

Bu arada şunu belirteyim. Menajer Metin Korkmaz, ikinci duruşmamızın olduğu süreçte terfi etti, Adana Demirspor Kulübü’ne Başkan oldu.

DUYDUK MU? / Özel Haber

Hakan ÖNCÜL.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki