Valencia Şah Mat!

Beşiktaş’ın Soldado girişimi, Valencia’nın Negredo inadını kırdı. İspanyol kulübü, uzun süre Negredo için yüksek bonservis bedeli talebinden geri adım atmadı. Ta ki Beşiktaş, rotayı Villarreal'den Soldado'ya çevirene kadar...
Haberin yayılanma tarihi:02 Ağustos 2017, Çarşamba

Kartal, yıldız santrforu satın alma opsiyonu ile kiralıyor

Neredeyse bir aydır süren görüşmelerin ardından Beşiktaş aradığı golcüye kavuşuyor. İspanya Milli Takımı santrforlarından Alvaro Negredo için kulübü Valencia, uzun süredir yüksek bir bonservis bedeli talep ediyor ve Beşiktaş'ın şartlarına inmiyordu. Ne var ki Beşiktaş, transferi çözmek için bir başka İspanyol golcü Roberto Soldado'ya talip olunca koşulların değiştiğini gören Valencia geri adım attı.

1. ALEMANY YELKENLERİ SUYA İNDİRDİ

Finansal Fair-Play şartlarına uyabilmek adına çaba gösteren İspanyol ekibi, Beşiktaş'tan mümkün olduğunca yüksek bir bonservis bedeli kopararak son hamlelerini yapmayı planlıyordu... Valencia, siyahbeyazlıların Villarreal forması giyen Roberto Soldado'ya yönelerek çektiği rest sonrası karar değiştirdi. Valencia kulübünde transferle ilgilenen yetkili isim olan Mateu Alemany, dün siyahbeyazlı idarecileri arayarak, yüksek maaşı nedeniyle göndermek istedikleri Negredo'yu satış opsiyonu ile Beşiktaş'a kiralamayı kabul ettiklerini iletti.

2. AHMET BULUT YİNE SAHNEDE...

Beşiktaş'ı mutlu sona ulaştıran zirvede, Mateu Alemany'nin yanı sıra siyahbeyazlılar adına görüşmeleri yürüten menajer Ahmet Bulut ve Negredo'nun temsilcisi Juanma Lopez yer aldı. Stadyum yakınlarındaki bir restoranda yemek yiyen üçlü prensip anlaşmasına vardı. Dün akşam İspanya'ya uçan Beşiktaş yöneticileri Umut Güner ve Şafak Mahmut Yazıcıoğlu, bugün son detayları halledecek. 32 yaşındaki İspanyol golcü, geçen sezonu Premier Lig ekiplerinden Middlesbrough'da geçirmişti.

Ahmet Bulut görüşme çıkışında Alemany ve Lopez'le birlikte İspanyol basını tarafından görüntülendi.

3. GOLCÜNÜN BONSERVİSİ LENS'E...

Beşiktaş, kanat takviyesi için ismi geçen Jeremain Lens konusunda da önemli adımlar attı. Geçen sezonu kiralık olarak Fenerbahçe'de geçiren Hollandalı yıldız, Şampiyonlar Ligi'nde oynamaya sıcak baktığını belirterek, kapısını çalan Beşiktaş'a yeşil ışık yakmıştı... Ne var ki Lens'in kulübü Sunderland'in 6 milyon Euro bonservis ücreti talebi görüşmeleri tıkamıştı. Negredo'yu kiralamak için Valencia'yı cüzi bir bedel karşılığı ikna eden Kartal, golcü için ayırdığı bonservis bedelini Lens'e harcamaya karar verdi. Sunderland'e son olarak 4 milyon Euro önerilirken, tarafların bugün ortak bir noktada buluşması bekleniyor.

ÜÇÜNCÜ FORVET BA

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, stres kırığı bulunan ve 3 ay sahalardan uzak kalma şüphesi olan Demba Ba ile ilgili Beşiktaş'ın doktoru Sarper Çetinkaya'dan özel analizli rapor istedi. Olumlu rapor gelmesi halinde ve kulübü Shangai Shenhua herhangi bir bedel talep etmediği takdirde Senegalli forvet, kadroya dahil edilecek. Şenol Güneş, Demba Ba'yı takımın üçüncü santrforu olarak kadroda görmek istiyor. 

Fatih DOĞAN / Sabah

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki