YABANCI OYUNCU BELİRSİZLİĞİ!

Siyah Beyazlılarda, TFF'nin yeni yabancı kuralını açıklamasının ardından sıcak gelişmeler yaşanıyor...
Haberin yayılanma tarihi:05 Haziran 2021, Cumartesi

Federasyon'un Yeni Yabancı Sınırına Tepki Veren kulüplerden Biri Beşiktaş Olurken 4 Oyuncunun Akıbeti Belirsizliğini Koruyor TFF Yeni Sezondan İtibaren Yeni Yabancı Kuralını Açıkladı

Federasyon 2021- 22 sezonunda 8+6, 2022-23'te 7+5 ve 2023-24'te 6+4 şeklinde yabancıların kademeli şekilde azaltılacağını açıklarken, başta Beşiktaş olmak üzere tüm kulüplerden bu karara tepki geldi.Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceği için transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş'ta yabancı kararı büyük önem taşıyor. Kadrosunda kiralıklarla birlikte 17 isimle sezonu tamamlayan Siyah-Beyazlılarda 6 yabancının sözleşmesi sona ererken kadroda düşünülmeyen isimlerle birlikte elde şu an 11 yabancı bulunuyor.

4 OYUNCU BELİRSİZ

Beşiktaş'ta uzun süreli sakatlık yaşayan Hasic'in durumu belirsiz. Genç yıldızın sakatlık durumuna göre lisansı askıya alınabilir ya da kiralanabilir. Takımda en yüksek maaşı kazanan Vida'ya teklif gelmemesi halinde yola devam edecek. Ljajic'in de teklif gelmesi halinde yüksek maaşı nedeniyle yolların ayrılması gündemde. Yönetim Larin'den yüksek bonservisli bir satış beklerken diğer yabancılar için ise masaya gelen ciddi bir teklif yok.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki