YAKIŞMADI!

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş, Sporting Lizbon'a deplasmanda 4-0 yenilerek grubundaki dördüncü maçından da puan çıkaramadı...
Haberin yayılanma tarihi:04 Kasım 2021, Perşembe

Kartal Yarım Saat Direnebildi 

Portekiz'deki mücadeleye Domagoj Vida, Valentin Rosier, Miralem Pjanic ve Michy Batshuayi gibi önemli isimlerinden yoksun çıkan Kara Kartal, güçlü rakibine fazla direnemedi. İlki penaltıdan olmak üzere 31 ve 38. dakikalarda Pedro Gonçalves, 41. dakikada Paulinho, 56'da Sarabia'nın golleri skoru belirledi.

Sergen Yalçın'dan Trabzon Maçı Değişiklikleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın fark açıldıktan sonra 61. dakikada Atiba Hutchinson ve Cyle Larin'i de oyundan alarak yerlerine Salih Uçan ile Can Bozdoğan'ı oyuna sürdü. Ardından da Rachid Ghezzal'ı kenara aldı. Rakip kalede pozisyon bulmakta zorlanan Siyah-Beyazlılar, Süper Lig'de hafta sonu oynanacak Trabzonspor maçını düşünmeye başladı.

Beşiktaş Son Sırada Kaldı

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'ndeki en farklı yenilgisini alşan Beşiktaş, 4 maç sonunda 0 puanla son sırada kaldı. Sporting Lizbon ise İstanbul'da 4-1 kazandığı karşılaşmanın ardından kendi evinde de galip gelerek puanını 6 yaptı.

C GRUBU PUAN DURUMU

1. Ajax 4 maç 12 puan
2. B.Dortmund 4 maç 6 puan
3. S.Lizbon 4 maç 6 puan
4. Beşiktaş 4 maç 0 puan 

24 Kasım: 20.45 Beşiktaş-Ajax

23.00 S.Lizbon-B.Dortmund 

  

Etiketler: CL   S.Lizbon   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki