'YAVAŞ YAVAŞ DENGEYE OTURUYOR!'

Cem DİZDAR yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:25 Ağustos 2023, Cuma

Savaş Nedeniyle Evinden Yurdundan Olan Kiev Onca Yoksunluğa Rağmen Maçın Hemen Başında Oyunu Beşiktaş Alanına Yıkmayı Başardı;

20. dakikalara doğru Beşiktaş yavaş yavaş baskıyı kırıp Gedson/Salih Uçan merkezli organizasyonlarla karşı alana sızmaya başladı. Savunmadan pasla çıkışlar gittikçe olgunlaşınca oyun önce dengeye geldi ardından Beşiktaş ağırlığını her dakika daha da hissettirmeye başladı ve nihayet penaltı golü geldi. Ancak Kiev ikinci devreye de ilki gibi başlayıp topu kaleye de gönderdi ama karar VAR’dan döndü. Beşiktaş’ın orta saha direnci düşünce Kiev bu alanı kolay geçip ağırlığını gittikçe hissettirmeye başladı. Bir duran top golüne karşın iki organizasyon golü yedi Beşiktaş.

Bu Kopuşlar İstanbul’da Olmamalı

Sakatlanan Masuaku’nun çıkışının ardından Beşiktaş sol kanadı ikinci devre rakibin ev verimli kullandığı kulvar oldu. Yine de 80’e doğru değişikliklerin de oyuna ısınmasıyla Beşiktaş oyuna yeniden döndü. İki kez öne geçmesine rağmen oyunu ve skoru kontrol etmekte zorlandı Beşiktaş. Yine de onca git gel içinde tıpkı bir gece önce Norveç’te olduğu gibi uzatmada Rashica ile Bakhtiyar Zaynutdinov iş birliğiyle turun kapısını Bükreş’te araladı. Tahminim o ki, İnönü’deki rövanşta tıpkı buna benzer bir maç izleyeceğiz.

Beşiktaş’ın gol atma sorunu yaşayacağını düşünmüyorum ama bu maçtaki kopuşları İnönü’de kesinlikle göstermemeleri gerek.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki