YENİ TRANSFER İLK MAÇTA SAKATLANDI!

Beşiktaş'ın yeni transferi Eric Bailly ilk maçında sakatlandı...
Haberin yayılanma tarihi:12 Eylül 2023, Salı

TATSIZ BAŞLANGIÇ;

Beşiktaş ile Fatih Karagümrük, milli arayı hazırlık maçı yaparak değerlendirdi. İki takım, Nevzat Demir Tesisleri'nde karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Siyah-Beyazlılar 2-0 kazandı. Kara Kartal'ın Premier Lig devi Manchester United'tan kadrosuna kattığı Eric Bailly, tatsız bir başlangıç yaptı.

İlk Yarı Bitmeden Oyundan Çıktı

Eric Bailly, yeni takımı Beşiktaş ile ilk kez sahaya çıktı. İlk 11'de başlayan Fildişili stoper, ilk yarı bitmeden oyundan çıktı.

Adalesinde Ağrı Hissetti

Bailly, adalesinde hissettiği ağrı nedeniyle ilk yarıyı tamamlayamadı. Maç eksiği bulunan futbolcunun ilk yarının bitmesine kısa bir süre kala oyundan alındığı aktarıldı.

Ağrı Devam Ederse MR Çekilecek

Yeni transferinin ağrılarının devam etmesi durumunda MR'ı çekilecek. Ağrının geçmesi halinde ise Bailly, tekrar takım arkadaşlarıyla beraber çalışacak.

ManU 38 Milyon Euro Verdi Sakatlıktan Kurtulamadı

Manchester United’in 2016 yazında Villarreal’den 38 milyon Euro ödeyerek aldığı Eric Bailly, kariyerinde bir türlü istenilen seviyeye çıkamadı. Elit stoper seviyesinde olması beklenen oyuncunun kariyeri, türlü sakatlıklarla boğuşmasından dolayı hep çalkantılı oldu.

Manchester United, son çare olarak Bailly’i Marsilya’ya kiraladı. Şu an ise Fildişili stoperin yolu Beşiktaş ile kesişti.

Bailly'nin Performansı

Geçen sezonu Marsilya’da kiralık olarak geçiren Bailly, 23 maçta forma giydi. Takımına gol ya da asist katkısı sunamayan stoper, 3 mücadelede sarı, 1 maçta ise direkt kırmızı kart gördü.

Ajansspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki