''YETEEERRR ARTIK YETERRR!''

Bilal MEŞE yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:21 Mart 2024, Perşembe

‘Ben Demiştim’ Lafını Oldum Olası Sevmem;

Ne var ki, Türk futbolu maalesef ‘görünen köydür’ artık, kılavuza da, akla da gerek kalmadı. Sözün bittiği yerdeyiz eyyy bu oyunun paydaşları! Bu tip tablolarda klasikleşmiş bir söz daha var; “Aynı gemideyiz, bu gemi batarsa hep beraber batarız” diye... Birkaç hafta önce futbol gemisinin su aldığını yazmış, ilgili makamları da uyarmıştım! Trabzonspor - Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar, geminin tamamen battığının en büyük göstergesidir!

Maçın İçini Geçtik (!) Bitimindeki Olayları İzlerken İçim Acıdı

Biz ne hale gelmişiz, ‘Sporun, dostluk, kardeşlik ve barış” olmasını toprağa gömmüşüz!

Taraftarların hepsini aynı kefeye koymuyorum. Lafım hani garip maskelerle sahaya atlayanlar ve futbolculara saldıranlaradır! Valla olası bir facianın eşiğinden döndük, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Trabzon Valisi ve Emniyet Müdürü maçtan sonra kimsenin burnu kanamasın diye ellerinden geleni yaptılar, kutluyoruz.

Şimdi Dönelim Madalyonun Diğer Yüzüne...

O kendini bilmez taraftar bozuntuları, Trabzonspor’a ne kadar büyük bir zarar verdiğinizin farkında mısınız? Bu mudur sizin Trabzon sevdanız!

Ben onu, bunu bilmem, “Balık baştan kokar” demiş atalarımız, aynen bu konumdayız. Koku her yeri sardı eyy TFF, MHK ve diğer kurullar. O koltuklarda hala nasıl oturuyorsunuz? Elinize yüzünüze bulaştırdınız, gidin artık, yeterrrrrr, yeterrrrr!

Sonra kalkıyoruz marka değerinden söz ediyoruz, ortada marka değeri falan kalmadı, durum sıfır ötesidir! Yahuu, kuralları herkes biliyor, maç süresince sahaya o kadar yabancı madde atıldı ki, konuk takım oyuncuları ne doğru dürüst taç, ne de korner atışı kullanabildiler! Yan hakeme gelenler, artı Fenerbahçe kalecisinin çenesi açıldı yabancı maddeden. Trabzonsporlu futbolcular ona daha büyük zarar verilmemesi için adeta baraj oluşturdular. Kurallar, taraftarlarla tekme - tokat kavga eden oyunculara cezayı öngörüyor. Yok ya, batsın sizin kuralınız!

Gelelim Halil Umut Meler’e; o şartlarda kural gayet açık, tatil edeceksiniz! Bunun için de mangal gibi yürek lazım, Meler korktu, cesaret edemedi, kuralı uygulamadı. Ne yani futbolculara ceza kuralını uygulayacaksınız, peki kurala uymayan hakemin kokartını mı sökeceksiniz? Öyle ‘Birine var, diğerine yok’ olmaz, nerede kaldı adalet? NOKTA!!!

Milliyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki