YILIN TRANSFERİNE REAL MADRİD İMZA ATTI!

PSG'nin yıldızı Kylian Mbappe, sezon sonu İspanya'ya gidiyor...
Haberin yayılanma tarihi:19 Şubat 2024, Pazartesi

PİYASA DEĞERİ 180 MİLYON EURO

Mbappe, PSG'nin yüksek maaşlı yeni sözleşme teklifini geçtiğimiz aylarda reddetmişti. 25 yaşındaki yıldızın güncel piyasa değeri 180 Milyon Euro. PSG formasıyla 291 maça çıkan Mbappe, 244 gol atarken, 105 de asist yaptı.

10 NUMARA MBAPPE

Mundo Deportivo'ya göre Mbappe, Vinicius Junior ayrılmadıkça veya numarasını değiştirmedikçe idolü Cristiano Ronaldo'nun ünlü 7 numaralı formasını giyemeyecek. Brezilyalı oyuncunun şu anda forma numarası 7 ve bu numaradan vazgeçmek istemeyebilir. Ancak Luka Modric'in sezon sonunda ayrılacağı göz önüne alındığında, 10 numara Mbappe'ye ayrılacak. Fransız süperstar böylece Madrid'in yeni 10 numarası olacak.

BÜYÜK RESİM

Mbappe'nin özellikle forma numaralarından rahatsız olup olmadığı henüz bilinmiyor. Thierry Henry'nin izinden gitmek için spekülatif bir transferle Arsenal'e transfer olabileceği düşünülüyor. Ancak Eddie Nketiah 14 numaralı formayı giyiyor ve bu nedenle, İngiltere'ye transfer olması halinde başka bir forma numarası ikilemi ile karşı karşıya kalabilir.

MBAPPE İÇİN SIRADA NE VAR?

PSG'deki kontratını sonlandıracak olan Mbappe için birkaç ay sakin geçmeyecek. Bir sonraki kulübüne çoktan karar vermiş olabilir, ancak futbol dünyası onun gelecek sezon nerede futbol oynayacağının resmi olarak onaylanmasını nefesini tutarak bekliyor. Bu arada Mbappe, Fransa'nın başkentindeki son aylarında ilk kez Ligue 1'i ve Şampiyonlar Ligi'ni aynı anda kazanmayı hedefliyor.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki