ZAHMET ETMESEYDİN ADİDAS!

Siyah-Beyazlıların yeni sezon formaları, Beşiktaş taraftarının kafasında soru işareti bırakmaya devam ediyor...
Haberin yayılanma tarihi:19 Ağustos 2020, Çarşamba

BEŞİKTAŞ Camiasında, özellikle düz formayı eleştiri yağmuruna tutulurken, kırmızı formanın da diğer yıllarda yapılanlardan bir farkı olmadığı konusunda birleşti.

Adidas'ın tanıttığı çubuklu formanın ise Juventus'un 2015 yılında sunulan aynı forması olması dikkatlerden kaçmadı. Adidas'ın 5 yıl önce Juventus için ürettiği formayı hiçbir değişiklik yapmadan Beşiktaş'ın yeni sezon forması olarak tanıtması büyük tepki çekti. Taraftarlar çubuklu forma için yaptıkları eleştiride, "Hiç zahmet etmeseydin Adidas!" yorumlalarıyla bu durumu protesto etti. Beşiktaş kongre üyesi ve taraftarlar, yeni sezon formaları konusunda yönetimi eleştiri yağmuruna tuttu.

'JUVE FORMASI ARTIK İNDİRİMDE BİLE DEĞİL'

"Beşiktaşlı taraftarlar yeni formaları her sezon öncesi olduğu gibi sabırsızlıkla bekledi ama sonuç tam bir hayal kırıklığı oldu. Juventus'un 2015'te çıkardığı formaları Beşiktaşlı taraftarlara yeni tasarım gibi sunmak büyük bir rezalet. Juventus'un bu formasını artık indirimde bile bulamazsınız. Beşiktaş Kulübü pazarlama biriminin bu formalara onay vermesi büyük rezalet. taraftarlarla dalga geçmesinler. Beşiktaş adına utanç verici'' (Mahir Akıncı)

Beşiktaş'ın Yeni Sezon Çubuklu Forması

Adidas'ın 2015'te Juventus İçin Hazırladığı Forma

Kartal Haber  

 

Etiketler: Adidas   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki