ZORLA GÜZELLİK BEŞİKTAŞ!

Siyah Beyazlılarda, 3 maçlık galibiyet hasreti sona erdi! Kartal, Altay'ı ateşe attı...
Haberin yayılanma tarihi:19 Şubat 2022, Cumartesi

Süper Lig'in 26. Haftasında Beşiktaş Sahasında Altay'ı Konuk Etti

Lig'de 3 maçtır galip gelemeyen Siyah-Beyazlılar bu maçı kazanıp galibiyet hasretine son vermek istiyordu. Rakip Altay ise küme düşme potasından uzaklaşmak için İstanbul'dan puan ya da puanlarla dönmenin planını yapmıştı. Karşılaşma karşılıklı ataklara sahne oldu. Mücadele 1-0'lık Beşiktaş galibiyetiyle sonuçlandı. Beşiktaş'ın golünü 64. dakikada Vida kaydetti. Mücadeleyi hakem Volkan Bayarslan yönetirken, Bayarslan’ın yardımcılıklarını Hakan Yemişken ve Yusuf Bozdoğan üstlendi. Beşiktaş, geçen haftaki Adana Demirspor maçına göre ilk 11’de sahaya 4 farklı isimle çıktı.

KARTAL'IN 3 PAUN HASRETİ SONA ERDİ

Bu maçı kazanarak 3 maçlık galibiyet hasretine son vermek isteyen Siyah-Beyazlılarda mücadele gücü çok yüksekti. Rakip Altay da hücum oynayarak maça adeta renk kattı. Kıyasıya bir yarışa sahne olan maçı Beşiktaş 1-0 kazandı ve 3 maçlık galibiyet hasretine son verdi. Altay ise küme düşme potasında kalarak adeta ateşin içine girmiş bulundu.

BEŞİKTAŞ'IN GOLÜ VIDA'DAN GELDİ

Bu sezon ligdeki ilk golünü atan ve Süper Lig'e geldiği Ocak 2018'den bu yana rakip fileleri en fazla havalandıran stoper olan Domagoj Vida (15), bu gollerin 10'unu kafayla kaydetti.

BEŞİKTAŞ’TA 5 EKSİK

Siyah-Beyazlılarda ayrıca Kenan Karaman da 2 maç sonra siyah-beyazlı formayı giyme şansı yakalarken; Oğuzhan Özyakup, N'Koudou, Rosier, Pjanic ve Mert Günok ise sakatlıkları nedeniyle Altay maçı kadrosunda yer alamadı.

Etiketler: Altay   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki