2. BAŞKAN BEŞİKTAŞ’I ‘BALTALAMAYA’ DEVAM EDİYOR!

Daha önce Siyah-Beyazlı kulübün tüm kurullarına gönderdiği üst yazı ile camiayı gereksiz huzursuzluğa iten Beşiktaş 2. Başkanı Engin BALTACI, gelen tepkilerin artmasının ardından aynı şekilde yeni bir yazıyı bir kez daha kaleme alarak yeni bir tartışmayı daha gündeme taşıdı...
Haberin yayılanma tarihi:30 Kasım 2022, Çarşamba

ENGİN BALTACININ YOLLADIĞI YAZIDA ÇİRKİN USLUP’

Beşiktaş 2. Başkanı imzalı yazıda ‘’Göndermiş olduğumuz ilkyazının doğru anlaşılmadığı görülmüş olup, konunun başka bir şekilde tekrar izah edilmesi ihtiyacı oldu…’’ gibi uygunsuz ve gereksiz cümlelerin olduğu görülmekte.

NE OLMUŞTU?

Beşiktaş Başkanvekili Engin Baltacı, kurullara gereksiz ve diplomatik bir uyarı yazısı gönderdi. Kurullar ise Baltacı'ya çok sert bir karşılık verdi. Ethem Sancak'ın ihraç kararı sonrası Beşiktaş Başkanvekili kurullara yazı yollayarak, her türlü yazışma için yönetimden izin alınmasını istedi. Kurullar ise reddetti. Kurul başkanları bu olayın ardından olağanüstü toplanarak, 2. Başkan ve yönetim kurulunu kınayan ortak bir açıklamayı idarecilere sundu.

DİSİPLİN KURULU BAŞKANINDAN SERT CEVAP

Beşiktaş Disiplin Kurulu Başkanı Ahmet Akpınar’da 8 Kasım'da Baltacı'ya Bir Cevap Yazısı Gönderdi Ve Adeta Onu Topa Tuttu;

Akpınar, "Kurulumuza hitaben, içeriğinin ne olduğu anlaşılamayan yazı, mail yolu ile tarafımıza ulaşmıştır. Beşiktaş Disiplin Kurulu, seçimle göreve gelmiş, bağımsız bir kuruldur. Disiplin kurulu başkan ve üyelerinin bilgi paylaşımıyla ilgili görüşler gerek kulübümüzü ve gerekse disiplin kurulumuzu bağlamayacağı tartışmasızdır. Kaldı ki, aynı zamanda 6'sı divan kurulu üyesi olan, yıllarını Beşiktaş'ımız içinde geçirmiş olan kurul üyelerimizin Beşiktaş'ımıza zarar verici tutum içerisinde olmaları düşünülemeyeceği gibi, bu konuda nasıl bir endişe duyulması da anlaşılamamıştır. Kurul olarak, mezkur yazıda talep edilen, yönetim kurulunun izin ve görüşünün alınması tarzı bir talebin mümkün olmadığını, tüm kurul üyelerinin ortak görüşü olarak bildiririm" dedi. 

HAFTA SONU DİVAN KURULU TOPLANTISI ÇOK SERT GEÇECEK

Hafta sonu gerçekleşecek BEŞİKTAŞ Divan Kurulu toplantısında kurul başkanları ve birçok üyenin, Engin BALTACI’ya gerekli cevaplarla birlikte yoğun eleştiri yapmaya hazırlandığı öğrenildi. Özellikle BJK Disiplin Kurulu başkanı Ahmet AKPINAR’ın, yaşanan tüm bu olayları başından sonuna kadar camia ile paylaşmak ve bilgilendirmek için söz alacağı gelen bilgiler arasında.

ENGİN BALTACI KENDİSİ İLE İLGİLİ İDDİALARA CEVAP VERMEKTEN KAÇINIYOR

Bilindiği üzere suç örgütü lideri olduğu iddiası ile yurt dışında bulunan Sedat PEKER, Engin BALTACI ile ilgili önemli iddialar ortaya atmış, ancak 2 başkandan herhangi bir açıklama gelmedi. Ardından İyi Partili Ali KIDIK İstanbul Havalimanı’nın yemek işinin, eski DGM savcısı Engin BALTACI’ya verildiğini açıklamıştı. KIDIK, söz konusu şirketin 10 bin kişiye yemek vermesi gerektiğini altını çizerken, "İş için Mehmet Cengiz’in 'Sus payı' ikramiyesi olarak değerlendiriliyor" açıklamasını yapmıştı.

DUYDUK MU / ÖZEL HABER

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki