'7 Yetim' İSTİFA!

Duyduk Mu & Medya Kartalı Genel yayın yönetmeni Hakan ÖNCÜL yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:19 Aralık 2017, Salı

Rahmetli Atilla İLHAN’ın yıllar önce söylediği bir cümle düştü aklıma... 

‘İyi gazeteci olmak istiyorsanız, Yeşil’in (dolar-para) peşine düşün. O’nu takip edin, doğruyu bulursunuz!’

Bizde sanırım bazı gazete sahibi, yönetici ve gazeteciler bu sözü yanlış anlamış. Yeşil’in peşine düşmüşler ancak, doğru haber için değil!.. 

Geçtiğimiz günlerde DUYDUKMU.COM’da yayınlanan bir haberin ardından, bende ‘düştüm paranın peşine!’ ‘Yeşil’, Eflatun, Pembe artık Allah ne verdiyse başladım araştırmaya.

Haberde tarih ve detaylar da verilerek, bir BJK Yönetim kurulu üyesinin B.J.Kulübünden kendi şirketine ödenmek üzere tam 2 MİLYON Liralık fatura kestiği iddia ediliyor.

O Yönetici Av.Şafak Mahmutyazıcıoğlu

Haberin içeriğinde ‘2016 yılında Temmuz ayı 750 BİN ve Ağustos ayında da 1 MİLYON 250 BİN olmak üzere, Toplam 2 MİLYON Liralık faturalardan bahsediliyor. 

Doğru, ancak eksik bilgi! 

Aynı sene içerisinde Kültür Hukuk Bürosu ortaklarından Av. Oktay KURMAN’a 120 BİN TL’lik, 5. İdare Mahkemesi 2013/124-125 1092 nolu dava vekâlet ücreti adı altında bir fatura daha kesiliyor. Yani toplam 2 MİLYON 120 BİN TL. 

Kültür Hukuk Bürosunun internet sitesine girdiğinizde Av.Oktay KURMAN ve Av.Şafak MAHMUTYAZICIOĞLU’nun, aynı ekip ve Hukuk bürosunda olduğunu görebilirsiniz.

Kesilen faturalardaki rakamın çok büyük olmasından dolayı, hemen eski yönetici ve Hukuk Bürosu olan birkaç Avukatın bilgisine başvurdum. 

Av.Ahmet AKPINAR, Av.Levent ERDOĞAN ve Av.Yalçın KARADENİZ ‘Görevde bulunan bir yönetim kurulu üyesinin, ortak olduğu bir Hukuk bürosuna bir davadan ötürü fatura kesmesinin etik olmadığının' özellikle altını çizdiler. Bu arada 2 MİLYON 120 BİN TL. Ücretin nasıl bir dava masrafı olduğu, hali hazırda B.J.Kulübünde çalışan onlarca Avukat varken, neden Kültür Hukuk Bürosunun bu davayı üstlendiğinin açıklanması gerektiğini belirttiler. 

Aslında bu satırları daha sonra yazacaktım ama Av.Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun kendi sosyal medya hesabından attığı bir tweet, yazımı öne çekti. 

İşte o mesaj;

Şimdi Sn. Mahmutyazıcıoğlu’na birkaç soru yönelterek ‘Kulağımızın üstüne yatalım!’ (Elbette ki to be continued…)

1-) 2 MİLYON 120 BİN Liralık ücret, 5.İdare Mahkemesinde görülen 2013/124-125 1092 nolu dava için mi B.J.Kulübü’nden tahsil edilmiştir? 

2-) Bu Davanın içeriği nedir?

3-) B.J.Kulübü adına, başka aldığınız dava ve kestiğiniz-talep ettiğiniz ücret varmı?

4-) Bu parayı B.J.Kulübü menfaatleri için kullandığınızı varsayarsak, Beşiktaş’ın hangi çözümsüz! mesele ve Davalarında kullanılmıştır?  

Son soruyu BJK DenetleME! Kuruluna yöneltelim. 

Bu fatura ve ödemeden haberiniz var mı? Herhangi bir takip ve işlem yaptınız mı?

Şimdilik!.. Hak edene 

Saygılarımla

Hakan ÖNCÜL.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki