''AHMET NUR ÇEBİ’DEN AKRABASINA MİLYONLUK KIYAK!''

Duyduk Mu & Medya Kartalı Genel yayın yönetmeni, Hakan ÖNCÜL yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:22 Mayıs 2021, Cumartesi

3 KUPALI KARTAL

Beşiktaş’ın kritik haftalara girdiği Mart ayında, kendim ve ekibim adına susup muhalefet yapmayacağımıza dair söz vermiştim. Şükürler olsun ki Beşiktaş Kadınlar Ligi, Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonluğu olmak üzere sezonu 3 kupa ile tamamladı. Emeği geçen herkese can-ı gönülden teşekkürü bir borç bilirim.

BERBAT ORGANİZASYONUN SORUMLUSU CAN ÇOBANOĞLU

Kutlama sevinç ve heyecanından, gözden kaçırmış olabilirsiniz ama o gün Beşiktaşlı bazı misafirleri ‘Allah Korudu!’ Alev makinelerinin yanında oynayan Yavru Kartallarımızın atlattığı tehlikeler, stat çatısına atılan meşaleler, 2 kişinin yaralanması... Neyse ki ucuz atlatıldı.

Kim yada kimlerin bu ‘Berbat’ Organizasyondan sorumlu olduğunu araştırdığımda ise karşıma sürpriz bir isim çıktı. Başkan Ahmet Nur ÇEBİ’nin ‘Fahri Danışmanı, büyük ihtimalle seçime gidecek olan Galatasaray Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu'nun yönetim kurulu listesine girmesi muhtemel, kendisini menajer olarak bildiğimiz Can ÇOBANOĞLU!

‘GÖNÜL AKRABASI’

Bilmeyenler olabilir diye belirtelim. Başkan Ahmet Nur ÇEBİ ve Can ÇOBANOĞLU akrabalar. Gerekirse buraya kök ve soy ağacını da yazarım ancak, özellikle Karadeniz-Trabzonlu dostların beni anlayabileceği şekilde tarif etmek isterim ki kendileri (Akrabadan da Öte Anlamına Gelen) Gönül Akrabalarıdır. Yani bu ‘Berbat Organizasyon’ yönetim kurulu üyelerine ‘Ben Halledeceğim diyen Sayın Başkanın Fahri Danışmanına yaptırılmıştır.

SORULAR?

Hiç ‘Topu Çevirmeden’ yazacağım. Dersime iyi çalıştım. Soracağım soruların cevaplarına vakıfım. E.T. isimli organizasyon sorumlusu kişinin, kulüp içerisinde yaptığı tüm toplantılardan da haberim var. (Drone Gösterisi Organizasyonu Gözlerinizi Boyadı Değil Mi? Ama Yetiştiremediniz!) Lütfen bu işi Kulübe yük olmaktan çıkarıp, (Belgeleriyle) en kısa zamanda resmi açıklamanızı bekliyorum.

1-) Sevimli Bir Hayvan İsmi İle Başlayan!!! Organizasyon İletişim Turizm Ve Ticaret Limited Şirketine Neden İki Katına Yakın Ücret Ödenmiştir? (2.5 MİLYON TL)

2-) ‘Gönül Akrabası’ Can ÇOBANOĞLU, Bu Organizasyondan Ne Kadar Kar Etmiştir

3-) Aynı Cumhurbaşkanlığı Ziyaretinin Ardından Camiayı Üzen, Organizasyon Beceriksizliğinden Kaynaklı Anıtkabir’e Gitmeyi Bile Düşünemeyen Başkan/Yöneticiler Bir Daha Aynı Firmaya BJK’nın Herhangi Bir İşini Pas Etmeyi Düşünüyorlar Mı?

4-) Beşiktaş Ve Başkanının Görgüsüne Asla Yakışmayan Basında Gereksizce Duyduğumuz ‘110 Milyon Tl Kulübe Para Verdim…’ Açıklamanızdan Yola Çıkarak, Bu Hatayı Üstlenip Carinizden Karşılanmasını Düşünürmüsünüz? ŞİMDİLİK!..

Hak Edene Saygılarımla
Hakan ÖNCÜL.        

 

YorumlarToplam 2 Yorum Yapılmış.     'SENDE YORUM YAP'

ali
23 Mayıs 2021, Pazar, 17:59
Oooo büyük başkan. Geçmişte de Ali Naibi ile prim olayı vardı. Sonra şu kadar verdim bu kadar ettim. Verdikleriniz borç bunlar ne? Şimdide Erol Kaynar'ın yerine Rıdvan Akar geliyormuş. Trol Beşiktaşordusunuda yanına mı alacak yine.
Sadettin Akel
23 Mayıs 2021, Pazar, 06:43
Bilmediğimiz neler varmış? Rahmetli babam Süleyman Seba'yı yönetime almıştı. Seba'dan sonra en düzgün başkan diye Çebi 'yi işaret etmiştim. Sayın Yalçın Karadeniz de gerçek ve dürüst bir BJK'lıdır. Kim hata yaparsa bedelini ödemeli ama kulüp sırtından köşeyi dönen kimlerse Allah bin belasını versin. Bu tipler kulüpten atılmalı.




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki