ALLAH AFFEDER Mİ? BAŞKAN SAMİMİ Mİ?

Duyduk Mu & Medya Kartalı Genel yayın yönetmeni, Hakan ÖNCÜL yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:24 Ekim 2019, Perşembe

‘AF’ ; Bir suçu, bir kötü davranışı olmamış sayarak ceza vermekten vazgeçme ya da verilmiş olan cezayı kaldırma.

 ‘AF’; Sizce de sevimsiz tınısı olan, soğuk bir kelime değil mi?  Ben, çocukluğumdan bu yana ‘AF’ kelimesine ısınamadım. Daha çok ‘SUÇ’ varsa, ‘CEZA’ da olmalı tarafındayım. Bu nedenle yaşamım boyunca Adalet, İlah-i Adalet ve Adil Düzen kavramlarını kendime yakın buldum. Allah ‘AF’fetsin!..

Fikret ORMAN dönemi, ADALET yönünden bana göre Beşiktaş’ta ‘Kıyımın’ yaşandığı kara bir leke olarak tarih sayfalarında yer aldı.

Kongre Üyelerinin atılması, yüzlerce Mahkemeye verilen taraftar ve gazeteci, ayak oyunlarıyla koltuğundan edilen Divan Başkanı, taraf olanın kollandığı muhalefet olanın ber-taraf edildiği tam bir ya ‘BENDENSİN’ ya da DEĞİL’ despotluğu…

AHMET NUR ÇEBİ SAMİMİ Mİ?

 Herhangi bir koltuğa aday olanlar, sürekli aynı söylemde bulunur. ‘Birlik-Beraberlik…’ Sonrasın da, ardına bakan olmaz her nedense? Küçük olsun, bölük-pörçük olsun başımız ağrımasın-cılık baş gösterir.  Yeni Başkan Ahmet Nur ÇEBİ’de seçim döneminde sürekli  ‘Bölünmüş Camiayı Bir Araya Getireceğiz’ vaadinde bulundu. Eğer gerçekte İnsanlık için küçük ancak BEŞİKTAŞ için büyük bu adımı atmakta kararlıysa, milat Galatasaray derbisidir. 

CAMİAYI ARDINA AL BAŞKAN

Yalçın KARADENİZ, Ozan BİBER, Rüzgar SAĞNAK, Ahmet GELBERİ, Sinan VARDAR, Okan BAŞARAN…. Ve bunun gibi daha birçok isim. Fikret ORMAN’ın ‘Kıyım’ döneminde Haksızlığa uğramış, Siyah-Beyazlı camianın Hakkını ararken üzülmüş güzel insanlar. Yanlış anlaşılmasın. Yukarıda ismini yazdığım kişi ve benzeri isimler ‘AF’fedilecek hiçbir şey yapmadı. Ben ‘Gönül Almaktan’ bahsediyorum.

Büyük Özürler, Büyük Günlerde Dilenir.

Eminim ki Galatasaray derbisinde ‘Birlik ve Beraberlik’ adına davet edip ‘Omuz Omuza’ maç seyretme davetinize, hiçbiri ‘Hayır’ demez. Camianın yeni lideri olarakta, kendilerine yapılan haksızlıkların en kısa zamanda telafisini ve gerekenin yapılacağı sözünü de verdiniz mi tüm kırgınlıklar o gün – o an nihayetlenecektir. Unutulmasın ki bu Adaletsizlikler bu insanlara yaşatılırken, imza atan veya sessiz kalanlar arasında başta Sayın Çebi olmak üzere şimdilerde ‘Dava Arkadaşlarım’ dediği yöneticilerde vardı!

‘Yönetimden ayrıldıktan sonra, beni bir kez bile aramadı. Bir maça dahi davet almadım.’ diye eski Başkana haklı bir sitemi vardı, Ahmet Nur ÇEBİ’nin. Birlik-Beraberliğe ve 3 puana en fazla ihtiyacımız olan bu dönemlerde sağında seçim yarışına girdiği Serdal ADALI,  solunda Hürser TEKİNOKTAY fevkaladenin de fevkinde bir başlangıç olmaz mı?

Son Olarak; özel bir ricam olacak. Fikret ORMAN bu kadronun içine dahil edilmesin, o bu düzen ve samimiyeti bozar. Malum kendisinin zihniyetinin ‘Birleştirmek’ değil ‘Bölmek’ olduğunu 7.5 senede, yaşayarak öğrendik.

Bu kadar büyük günahları olan birisini bence siz değil, Allah ‘AF’fetsin.

Hak edene Saygılarımla
Hakan ÖNCÜL.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki