Altyapı Sorumlusu Metin Albayrak’ın Fenerbahçe Aşkı!

Eski Kartal yuvaları sorumlusu ve Genel Sekreter Metin Albayrak’ın sorumlu olduğu BJK Altyapısın da, skandalların ardı arkası kesilmiyor…
Haberin yayılanma tarihi:30 Mayıs 2018, Çarşamba

Futbol Altyapı yapılanma ve Scouting’den sorumlu, Fulya tesisleri sorumlu, Yönetim Kurulu Sözcüsü Metin Albayrak Fenerbahçeliliği ile bilenen TRT eski yorumcusu Serkan Reçber’i Altyapı da görevlendirebilmek için Beşiktaş'ın efsane oyuncusu Gökhan Keskin ile yollarını ayırma kararına imza attı. 

Serkan Reçber kimdir?

Futbola Zeytinburnuspor'da başlayan Serkan Reçber, Zeytinburnuspor dışında Mersin İdmanyurdu, Göztepe, Bursaspor, Eskişehirspor, Antalyaspor ve Fenerbahçe gibi takımlarda forma giydi.  

Efsane Perşembe Günü Veda Ediyor.

1984 -1996'ya kadar Beşiktaş'ta oynadığı 336 lig maçında 14 gol atan, Gordon Milne döneminde kazanılan şampiyonluklarda büyük pay sahibi ve 1986 yılında Trabzonspor'a attığı golle Beşiktaş'ı şampiyonluğa taşıyan Gökhan Keskin Metin Albayrak’ın aldığı bu skandal kararla Beşiktaş’la yollarını ayırıyor. 

Ufuk Pak Efsanesi, Fenerbahçe’den Alınan Tuğba Başer Bitirilmişti.
 
Yaklaşık otuz yıldır Beşiktaş alt yapısında görevler alan ve başta Sergen Yalçın olmak üzere birçok yeteneği kazandıran Ufuk Pak'ın görevine, Metin Albayrak tarafından son verilmişti. Albayrak, Ufuk Hocanın yerine ise Fenerbahçe Spor Okulları'nda çalışmış Tuğba Başer'in getirilmesi kararına imza atmıştı.

Başer, halen BJK Spor Okulları Koordinatörü  olarak görevini devam ettirmekte.

Metin Albayrak’ın aldığı bu skandal kararların ardından, bazı yöneticilerin camiadan gelen yoğun tepkilerin nedeniyle Başkan Orman’dan kararın tekrar gözden geçirilmesini talep ettiği ancak daha önce olduğu gibi Metin Albayrak’ın ‘İstifa’ kozunu öne sürdüğü gelen bilgiler arasında.

DUYDUK MU?
Özel Haber

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki