ATIF KEÇECİ HAKKINDAKİ İDDİALARA CEVAP VERDİ!

Geçtiğimiz günlerde Gazeteci Atilla TÜRKER'in köşesinden iddialarda bulunduğu Atif KEÇECİ Medya Kartalı'na yazılı açıklamalarda bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:09 Temmuz 2019, Salı

'Duyduk Mu'da Şahsımla ilgili 2 Habere Karşı Açıklamamdır' başlıklı yazıyı, olduğu gibi aktarıyoruz.

Beşiktaş’ta her şey açığa çıkmalı…

Beşiktaş’ta son senelerde önemli şekilde kurumsal ve kişisel sıkıntı ve yanlışlar sosyal medya marifetiyle gündeme getirilirken çok az sayıda kongre üyesi esas yeri olması gereken Genel ve Divan kurullarında görüşlerini bildiriyor.

Sıkıntının kaynağı, çoklukla yeni yönetimde yer bulamayan kişiler ve yancıları olmaktadır.

Bunların hedefinde Başkan, yöneticiler, bazıları için şahsım ve kulüp profesyonelleri var. Şahsımla ilgili bir internet yazarının 4 sene evvel açıklaması yapılmış, hangi çalışmanın karşılığı olduğu genel kurula anlatılmış konuyu adeti olduğu üzere yeniden ısıtıp servis etti.

Üzerinde 6 ay çalışılıp kulüpte defalarca toplantısı yapılarak hazırlanan taraftar kartlarının yapımı çalışmasının karşılığı olarak tahsil edilen ücret. Bunu ahlaksızca koca bir yalan olarak “Danışmanlık ücreti” diye yutturmaya kalktılar. Gerekli açıklamaları gene kendi mecraları sosyal medya üzerinden yaptım. Benim gönlüm rahat. Herkes ve bu ahlak fukaraları bilsin ki; BJK A.Ş. de bağımsız üye olarak görev yaptığım 2 sene kanunen ödenmesi zorunlu olan maaşları seçildiğimiz gün BJK derneği’ne hibe ettiğimizi rahmetli Şafak Şık kardeşimle yazılı olarak bildirmiştik. Günümüzde bu görevde ki üyelere ödenmesi zorunlu rakam 5.000 TL dir. Benim kulüple tüm mali ilişkim bu. Elime geçen bir para yok.

Kulüp ile mali ilişkilerini açıklama sırası şimdi bunları gündeme getirmede başrol oynadıklarını bildiklerimde ve duyduklarımda. Öncelikle eski yöneticiler Ahmet Nur Çebi , Sinan Vardar , Mete Vardar yeni yöneticilerden Şafak Mahmutyazıcıoğlu ( gerekli açıklamaları yaptı ) kulüple parasal ilişkilerini açıklamalılar.

Kaç TL lik fatura kestiler , kaç TL borç verip geriye kaç TL aldılar , kur farkı adı altında tahsilat yaptılar mı ? Toplu olarak kaç üyenin tüzüğümüze göre yasal olmamasına rağmen hesabı carilerinden girmelik ve aidatlarını ödediler.Yanlarına dolaştırdıkları ne olduğu belirsiz G.S kişileri kulüp üyesi yaptılar mı ? Sadece bu kalemleri açıklayabilirse “helal olsunu” hak ederler, suskun kalırlarsa iş bana düşer . Daha önce bu konular gündeme geldiğinde tehdit edilmiş ama boşvermiştim .

Şimdi gene hodri meydan diyorum, ben buradayım bekliyorum efendim.

Atıf KEÇECİ

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki