BAŞKANI KIZDIRACAK SORULAR!

Duyduk Mu & Medya Kartalı Genel yayın yönetmeni Hakan ÖNCÜL yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:30 Haziran 2020, Salı

Fikret ORMAN, Mart 2012 Tarihinde Bülent DERİŞ ve Nazmi KOCA’yı geride bırakıp Başkan seçilmesinin ardından ilk olarak şu konuşmayı yapmıştı...

‘Sizlere söz veriyorum. Doğruları duyacaksınız. Sizleri kandırmayacağız. Şeffaf bir yönetim sergileyeceğiz…’ Tabiatı ile bu konuşmanın muhatabı, eski Başkan Yıldırım DEMİRÖREN’di. Kaderin cilvesine bakınız ki kürsüden üyelere hitap eden Fikret ORMAN’ın hemen sol tarafında, hayatında ilk kez yönetici olan Ahmet Nur ÇEBİ bulunuyordu.

Yıllar yılları kovaladı ve 7.5 senenin 6.5 senesinde ORMAN’a yol arkadaşlığı yapan Ahmet Bey, Başkanlığa adaylığını koymaya karar verdi.

Uzun zamandır seçime girmesi konusunda çevresinden baskı yiyen Nur ÇEBİ, beklenen açıklamayı yaptı ve ilk vaadini Beşiktaş camiasına iletti. ‘BENDEN YALAN DUYMAYACAKSINIZ’

Fikret ORMAN yönetimi, iktidarları boyunca işin gelmeyen konularda hep kulaklarının üzerine yatma politikası uyguladı. Kimi zaman ‘Beyaz Yalanlarla’ günü kurtarma gayretini girdiler, kimi zaman sessizliğe bürünüp ‘Unutulur Gider’ diyerek tek bir kelam etmediler. (BÜYÜK HATA!) Bugün gelinen nokta da duvarlarda, çöp tenekelerinde, sosyal medyada ve bunu gibi birçok yerde Beşiktaş ve Türk spor tarihinde hiçbir Başkana söylenmemiş aynı slogan yazılıp-çiziliyor. ‘FİKRET ORMAN PARALAR NERDE?’

Açıkçası Cennet Mekan Süleyman SEBA’dan Sonra Beşiktaş Camiası Sürekli Kandırıldı

Divan ve Kongre üyeleri de her önüne geleni, KANA-KANA kabul etti. Bugün gelinen noktada 117 yıllık çınar 4 MİLYAR TL’ye yaklaşan borç batağı içerisinde. Hiç kimse bir çözüm üretemiyor. Kimi, Taşınmazların Satılmasından bahsediyor. Kimi Kulübün tamamen bir para babasına satılmasından.

BJK DERNEĞİ BAŞKANI ‘BANA GEÇMİŞİ SORMAYIN’ DİYOR AMA BEN YİNEDE SORACAĞIM…

Daha önce defalarca yazdım, yine tekrar edeyim. Ben kurumlarda çift başlılığa karşıyım Bu sebeple Ahmet Nur ÇEBİ’nin statü olarak BJK Derneği Başkanı, Erdal TORUNOĞULLARI’nın BJK Futbol A.Ş. Başkanı olmasını kabul etmiyorum. Bu nedenledir ki; Ahmet beyin her ismini yazdığımda ‘BJK Derneği Başkanı’ tanımlamasını kullanıyorum ve bundan sonrada böyle aynı şekilde devam edeceğim.

Aynı, geçmiş Başkanlar döneminde verilen sözler gibi defalarca kez BEŞİKTAŞLI’lara ‘Şeffaf Olmak’ sözü verildi. Ahmet Nur ÇEBİ bir ekleme daha yaparak ‘Bana Geçmişin Hesabını Sormayın’ kaidesini de getirdi. Sayın BJK Derneği Başkanının arzusu Fulya Davasını (Ki Beşiktaş’ın 100 Milyon Fulya’dan zararı vardır açıklaması kendisine aittir), illegal yapılan ‘Renkli Üyeleri’, Fahiş fiyata mal olan stadı, Kulübü bir dönem kendi çiftliklerine çeviren Levent ÇİFTER-Gökhan  SARI gibileri, Kartal yuvasında çalınan ama bir türlü bulunamayan paraları, Demirören zamanının araştırıldığı ve parası BEŞİKTAŞ tarafından ödenmesine rağmen bir türlü açıklan(A)mayan ERNS & YOUNG raporlarını, Reza ZARRAB’ı, Zeki BULUT’u, Abuk-Subuk transferleri, özel uçakları, Kocaeli Birlikspor’u alacağız diye verilen ama akıbeti belli olmayan Milyonları, Sırf Beşiktaş’ın hakkını korumak için eziyet edilen, itibar suikastına uğrayan, mahkeme koridorlarına mahkum edilen insanları, Mertcan ÇAM –Aras ÖZBİLİZ’i, Otoparkı, MİLYON MİLYON Danışmanlık faturalarını, Kendi-kendine ihale veren Fikret ORMAN’ı, hala Kongre Üyeliği muallakta olan Umut GÜNER’i, her türlü tuhaf işlerde ismi geçen Şafak MAHMUTYAZICIOĞLU’nu,  İş insanı Atalay DEMİRBAŞ’ın iddiaların vb… asla ve katta sormamamız.

Ahmet Bey sırf ‘Bana Geçmişi Sormayın’ dedi diye, yukarıda yazdığım ve daha onlarca ekleme yapabileceğim konuyu sormamazlık edememem. Çünkü biz insanları bilgilendirmek için bu konuları yazarken buralardaydık, başta Ahmet bey olmak üzere mevcut yönetimin büyük bir kısmı da Fikret ORMAN döneminde yine oralarda!

Hak Edene Saygılarımla
Hakan ÖNCÜL  

YorumlarToplam 1 Yorum Yapılmış.     'SENDE YORUM YAP'

Hakan
30 Haziran 2020, Salı, 15:43
Ahmet Nur ÇEbi fikret ormanın devamıdır. Fikret orman ne yaptıysa çebiyle yaptı, kimse milleti kandırmasın.




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki