BAY KEMAL’İ TAKDİMİMDİR!

Duyduk Mu & Medya Kartalı Genel yayın yönetmeni, Hakan ÖNCÜL yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:07 Mayıs 2020, Perşembe

İnsanları, İnsan Oldukları İçin Seviyorum. Ama Beşiktaş'ı Herkesten Daha fazla...

İşte bu konuda, bazı kişilerle anlaşamıyoruz. 

Son 7-8 Yıl İçerisinde Yazdığım Kişiler ve Bugün, Beşiktaş Camiası Nezdinde Durumları Ortada

Fikret ORMAN, Hüseyin MİCAN, Umut GÜNER, Şafak MAHMUTYAZICIOĞLU… Hiçbirisi ile bir muhabbetim de yoktu, kişisel olarak alıp veremediğim de. TEK DERDİM SİYAH-BEYAZ. Bu isimler Beşiktaş'ı yönetirlerken defalarca davada edildim, tehdit de. Doğru bildiğimden asla şaşmadım, bundan sonrada yolumdan dönmem.

BJK’yı Yönetme Makamı, Göz Önünde Olduğunuz Çok Özel Bir Makam.

Düşünün; Milyonlarca Beşiktaş taraftarını temsil eden, 14 kişiden birisisiniz. 117 yıllık bu camiayı yönetenlere eleştiride getireceğiz, sorularda soracağız. Gerçi günümüz medyasında soru sormak yerine ‘Demir Atmak’ adet olmuş! Bizimde farkımız bu olsun.

İYİ İNSAN KEMAL ERDOĞAN

Ankaralı iş adamı bu beyefendi ile ilgili karaladığım birkaç satırın ardından, birçok kişi beni telefonla aradı. Çoğunun ilk söylediği cümle ‘Kemal ERDOĞAN İyi İnsandır’. Hemen hemen hepsine verdiğim cevabı, kendi sosyal medya hesabımdan da paylaştım. ‘İnsanlar, zaten İYİ olma zorunda. Bence bu bir ölçü değil. Kızımıza Koca Aramıyoruz. Ben insanların iyi yâda kötü olmasına değil, Beşiktaş'a Fayda ve Zararına bakıyorum. Zaten herkesle arasını İYİ tutan insanı da, ben tutmuyorum.

BJK Derneği Başkanı Ahmet Nur ÇEBİ’nin Listesinden Yönetici Olan Kemal Beyin EX Başkan Fikret ORMAN ile Arası Son Derece İyiydi

Kendisine ait olan Otelde dönemin başkanı her Ankara’ya gittiğinde karşılar, ağırlar, misafir eder, bir yemek, iftar, balo, ORGANİZASYON olduğunda misafir ederdi. Hatta ortak dostları Muzaffer NASIROĞLU ile 2012 de Orman’ın listesinde Kemal ERDOĞAN’ın isimleri geçse de, sonradan ikisi de yönetime girmedi.

Fikret ORMAN, Kemal ERDOĞAN, Muzaffer NASIROĞLU dostluğunu bu yazı dizinde uzun-uza yazacağım… Ama öncelikle altını çizmeliyim ki BEŞİKTAŞ ekonomik olarak adeta çökertilirken, bilin bakalım Ankara’da büyük bir Kongre üyesi potansiyeline sahip  Anadolu Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Kemal Erdoğan, Mali Kongrelerde Ne Yapıyordu?

CEVAP; BJK Her Dönem ‘İBRA’ EDİLSİN Diye Çalışmalar Yürütüyordu.

Şimdilerde İnsanın Aklına Şu Sualler Geliyor

*Her devirde İktidar ile arasını çok iyi tutan bugünün yöneticisi Kemal ERDOĞAN, eski dostu Fikret ORMAN ve ekibine ‘PARALAR NERDE?’ diye hesap sorabilir mi?

*Yönetici olduğu günden beri merkezinden ayrılmadığı ve arasını çok iyi tutarak belirli konularda kulüpte algı oluşturma çabasına girerek, Başkan Ahmet Nur ÇEBİ’yi etkilemeye çalışıyor olabilir mi?

Şimdi değil ama sonraki yazılarımda Kemal beye;

-Fikret ORMAN ile Ticari bir ilişkiniz oldu mu?

-TFF yetkililerinden birisi ile Ticari-Stratejik birlikteliğiniz var mı?

-X Başkan ORMAN’ın var oluş sebebi Muzaffer NASIROĞLU ve sizin münasebetiniz… Gibi soruları sormaya devam edeceğim. Vereceğiniz her türlü cevabı da buradan yayınlayacağıma, şahsım ve ekibim adına söz veriyorum.

Bukowski’nin de söylediği gibi ‘’İnsanların Seni En Çok Sevdiği Zaman, Onların İşine En Çok Yaradığın Zamandır…’’ Benim aklıma bu söz, acaba Fikret ORMAN ve ekibi ile hala görüşen birileri var mı? Diye çağrıştırıyor. Eski yönetici Şafak MAHMUTYAZICIOĞLU, Bay Kemal ile görüştüğünü katıldığı bir canlı yayında söyledi. 1 kez mi? 2 kez mi? 3-4-5-6?..

Nasılsa Beşiktaş'ın yakın tarihinde pek çok kez şahit olduğumuz gibi ‘Gerçeklerin Er-Geç Ortaya Çıkmak Gibi Kötü Bir Alışkanlığı Vardır’

İYİ BEŞİKTAŞLI ve HAK EDENE SAYGILARIMLA

Hakan ÖNCÜL.  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki