''BEŞİKTAŞ AŞKINA DÜŞTÜM!''

Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Atiba Hutchinson, kariyeri hakkında açıklamalarda bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:01 Aralık 2020, Salı

ÇOK ÖZEL AÇIKLAMALAR...

Beşiktaş'ta forma giyen Kanadalı futbolcu Atiba Hutchinson, Haber Global'de Candaş Tolga Işık'ın Az Önce Konuştum programına konuk oldu. Atiba Hutchinson, "Maçların tekrarlarını izlerken ben de bazen kendimi ahtapot gibi hissediyorum" diye konuştu.

"BENİM İÇİN BİR NUMARA MESSİ"

İdolü hakkında gelen soruyu yanıtlayan Atiba, "Dwight Yorke ve Zidane çocukluğumda benim idollerimdi. İzlediklerim arasında benim için en iyi ilk 3 futbolcu Zidane, Messi ve Ronaldinho'dur. Şu an benim için 1 numara Messi." ifadelerini kullandı.

"BEN DE BAZEN AHTAPOT GİBİ HİSSEDİYORUM"

Taraftarların sevglisi olmak hakkında değerlendirmede bulunan Atiba, "Her sahaya çıkışımda %100'ü vermeye çalışıyorum. Başımı eğip işimi yaparım. Böyle yetiştim. Elimden gelenin en iyisini yapmak isterim. Ben de bazen maçların tekrarlarını izlerken kendimi ahtapot gibi hissediyorum." diye konuştu.

"İLK ANDAN İTİBAREN BU AŞKA DÜŞTÜM"

Ardından "Beşiktaş senin için ne ifade ediyor?" sorusunu yanıtlayan Atiba, "Beşiktaş benim için her şey demek. 8 yıldır buradayım. İlk andan itibaren bu aşka düştüm. Teklif geldiğinde ikinci kez düşünmemiştim. İstanbul harika bir şehir. Bu kararımdan dolayı hiç pişman değilim." dedi.

KAÇ YIL DAHA OYNARSIN?

Atiba Hutchinson kariyerinin geleceği hakkında gelen soruya ise "1-2 yıl daha oynayabileceğimi hissediyorum. Biraz daha zorlayacağım. Şu an sadece önümüze odaklıyım. Sezon sonu geldiğinde planlamamı yaparım." yanıtını verdi.

"HEYKELİMİN DİKİLMESİ TALEBİNİ ŞAKA ZANNETTİM"

Beşiktaş camiasının heykelini dikmeyi düşünmesi hakkında konuşan Atiba, "Heykelimin dikilmesi talebini ilk duyduğumda şaka zannettim. Ciddi olduklarını gördüğümde çok gurur duydum. Eğer olursa üzerimde ilk şampiyonluğumdaki çubuklu formanın olmasını isterim." dedi.

 

Etiketler: Atiba   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki