BEŞİKTAŞ BAHANE SİYASET ŞAHANE!

Duyduk Mu & Medya Kartalı Genel yayın yönetmeni, Hakan ÖNCÜL yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:10 Ağustos 2022, Çarşamba

DÜNÜN DENETLEME KURULU, BUGÜNÜN YÖNETİM KURULU ÜYESİ, SİYASETLE İŞTİGAL EDER...

Öncelikle Fikret ORMAN dönemi denetleme kurulu üyesi, Ahmet Nur ÇEBİ iktidarı ile 2 dönemdir yönetici, İBB Meclis Üyesi, yarınlarda Beşiktaş belediye başkanı olma hayal ve planları kuran Umut ŞENOL'un CV'sini kısaca bir hatırlayalım.

AĞUSTOS 2020; UMUT ŞENOL İSTİFAYA DAVET EDİLDİ!

Umut ŞENOL, Siyasi paylaşımın tepki çekmesinin ardından paylaşımını kaldırmak zorunda kaldı. Beşiktaş taraftarı Umut Şenol'u bu paylaşımının ardından istifaya davet etti. Binlerce taraftar Şenol ile ilgili paylaşım yaptı.

KASIM 2020; UMUT ŞENOL BASKETBOL MAÇINDA OLAY ÇIKARDI!

Beşiktaş'ın basketboldan sorumlu yöneticisi Umut Şenol, Petkim Aliağa-Beşiktaş basketbol maçı sonrası olay çıkardı ve sahadan atıldı.

ARALIK 2021; BEŞİKTAŞ KONGRE ÜYESİ YÖNETİMİ İBRA ETMEDİ DİYE İŞİNDEN OLUYORDU

Umut Şenol, Ertutan'ın yönetimi mali kongrede de ibra etmediğini söyleyerek Sarıyer Belediye Başkanı'nı aradı ve Ertutan'ı tabiri caizse köşeye sıkıştırmak, işiyle gözdağı vermek istedi. Amiri tarafından savunması (!) istenen Ertutan, Beşiktaş camiasını ilgilendiren bir durumun işiyle bir alakası olmadığını söyleyerek görev başına döndü.

NOT: Örnekler çoğaltılarbilir(!)

Umut Şenol 29 Temmuz 2022 Tarihinde Sosyal Medya Hesabından Şu Paylaşımı Yaptı;

Değerli Beşiktaşlılar. Bu sıra basketbol takımımız transferlerini açıklıyor, bana da yorumlarını yazan arkadaşlarımız çok oluyor. Bir karışıklığı gidermek için yazma ihtiyacı hissettim. Beşiktaş umuttur şiarından yola çıkarak Basketbol şubesindeki görevimi yeni dönem yöneticimiz Sevgili yol arkadaşım Umut Tahir Güneş’e devir ettim. 2019 Kasım’da 20’yi aşkın Fiba dosyası, transfer yasakları, kullanılmış sponsorluk gelirleri ile devir aldığım şubeyi, başkanımızın ve sevgili Mesut Urgancılar'ın desteği ile SIFIR (0) borç, tarihinde ilk defa NBA’e  oyuncu göndermiş, erkeklerde şampiyon bir U-14,  yarı finalist bir U-16 ve Türkiye ikincisi bir BGL takımı ile kendi yaş guruplarında milli takıma en fazla oyuncu veren bir şube olarak bırakıyorum. Başta Ahmet hoca olmak üzere çalıştığım bütün profesyonellere ve oyuncularımıza teşekkürler. Kadın şubesini hem yarış içinde tutup hem de bütçe disiplinini bozmadan bugüne getiren şu anki asbaşkanımız Serhan Çetinsaya ve ayrı bir teşekkürü hak ediyorlar. Yeni dönemde  BJKKartal Yuvasını daha ileri götürmek için çalışacağım.

2. BÖLÜM

- Banane Abi En Büyük Ben!

- Beşiktaş Basketbol Sponsorluğunda Bir Garip Hikaye!

- Yine/Yeniden Kripto Para Projesi!

- Siyaset Yapma Yöneticilik Yap!

(ŞİMDİLİK) Hak Edene Saygılarımla

Hakan ÖNCÜL.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki