BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ AYIBINI ÖRTÜYOR

Hatırlanacağı üzere Beşiktaş Belediyesi Abbasağa parkına Kafeterya alanı düzenlemeleri bahanesi ile iş makineleri sokmuş, ancak semt sakinleri bu duruma adeta isyan etmişti.
Haberin yayılanma tarihi:28 Mayıs 2015, Perşembe

Konunun başta Ulusal basın ve tüm medyada büyük tepki çekmesi üzerine, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat HAZİNEDAR Projeden vaz geçtiklerini açıklamıştı. 

Beşiktaş semti sakinleri bu açıklamaya rağmen adeta Abbasağa parkında nöbet tutup, sosyal medya üzerinden tüm halkı bilgilendirmeye devam ediyor. 

Beşiktaş Belediyesi, iş makinleri yüzünden parkta kırılan taşların ve zarar gören bölgelerin onarımına başladı.

Daha önce Kafeterya ihalesinin Belediye'ye bağlı Beltaş firmasına veren Murat HAZİNEDAR'ın, 7 Haziran genel seçimlerinin ardından Abbasağa parkı için bir kez daha girişimde bulunup bulunmayacağı ise,merak konusu. 

DUYDUK MU? ÖZEL HABER

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 9 = ?

 




En Son Haberler
haber yazılımı: buki