BEŞİKTAŞ BİR TEK BEŞİKTAŞLILARIN OLAMIYOR!

Beşiktaş'ın kanayan yarası BJK Kongre üyeliği sorunu, her dönem ayrı bir skandal ile gündeme oturuyor…
Haberin yayılanma tarihi:03 Şubat 2018, Cumartesi

Beşiktaş’ın 2 puan bıraktığı Bursaspor deplasmanında BJK Kongre üyesi olan Türk Metal Sendikası Başkanı Pevrul Kavlak’ın, rakip takım atkısı ile tribündeki yerini alması gözlerden kaçmadı.

Kale arkasında yer alan Bursaspor taraftarlarına ait tribünün hemen önünde, Kavlak’a ait posterde açıldı. 

Türk Metal Sendikası Başkanı Pevrul Kavlak’ın Fikret Orman’ın yakın dostu olduğu ve  BJK Kongrelerinin bir çoğuna iştirak ettiği biliniyor. 

YARA KANGREN OLMAK ÜZERE, YÖNETİM SUSUYOR!

Fetö terör örgütü ile bağlantısı oldukları iddia edilen firari hatta ceza evinde olan kişilerin BJK Kongre üyeliğinden uzaklaştırılmaması camia tarafından sıkça eleştirilirken, Fenerbahçe’li olduğunu her fırsatta dile getiren  Beşiktaş Belediye Başkanlığından alınan BJK Kongre üyesi Murat Hazinedar gibi isimler hakkında Yönetim kurulunun hiçbir yaptırım uygulamaması kafalarda soru işaretleri oluşmasına sebep oluyor. 


Yakın zamanda içerisinde Başkan Fikret Orman’a hakaret ettiği iddiası ile 3 kişi BJK Kongre üyelik hakları ellerinden alınmış, ilk fırsatta kendilerine yaptırım uygulanmıştı. 

Sinan Vardar, Rüzgar Sağnak, Yalçın Karadeniz gibi Beşiktaş'ın muhalefetinde yer alan kişilere ise kınama cezası verilerek, Beşiktaş’ta 5 yıl hiçbir görev almamaları sağlanmıştı. Bu konu kişiler tarafından Mahkemeye taşınarak, çıkacak kararı bekleme yolunu seçtiler. 

Beşiktaş’ta 30 Binin üzerinde Kongre üyesi mevcut olup görev alan yönetimlerin hepsinin kendilerine yeni üyeler yaparak koltuklarını sağlamlaştırmak istedikleri, camiada sıkça dillendirilmekte. 

DUYDUK MU?
ÖZEL HABER

YorumlarToplam 1 Yorum Yapılmış.     'SENDE YORUM YAP'

Okan Kılıç
05 Temmuz 2018, Perşembe, 03:08
Beşiktaş Divan kurulu üyesiyimÇeşitli haberleriniz için tesekkür ederiz aynı zamanda tanışmak konuşmak isterimİyi sabahlar




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki