‘BEŞİKTAŞ KÜME DÜŞME CEZASI ALABİLİR!'

Beşiktaş’ın Hukuk işlerinden sorumlu eski yöneticisi Ahmet Akpınar, Siyah-Beyazlı camia ile TFF arasında yaşanan gerginliği ve konunun Yargı boyutunu gelmesini değerlendirdi…
Haberin yayılanma tarihi:28 Aralık 2019, Cumartesi

''Taahhüt ve Anlaşmalar Var''

Sene başında tüm kulüpler gibi BJK’nın da Yargıya gitmeyeceğine dair taahhüt ve anlaşmalara imza attığının altını çizen Akpınar, Başkan ve yönetimin ‘VAR’ kayıtlarının açıklanmazsa Mahkemeye başvurulması halinde, Küme düşürülmeye kadar varabilecek yaptırımlar gibi cezalarla karşı karşıya kalabileceğinin altını çizdi.

İşte O Açıklamalar;

‘’Beşiktaş’ın “VAR” kayıtları açıklanmazsa, yargıya gitmesi gibi bir durum söz konusu olamaz. Sezon başı, Federasyon ile bazı anlaşma ve taahhütler imzalandı. Bu anlaşma gereği BJK Yargıya gidemez. Eğer Mahkemeye verilmek de ısrar edilirse, alınabilecek cezalar arasında küme düşürülme yaptırımı dahi var.

Herkes Her Şeyi Bilecek Diye Bir Şey Yok Ama Sorun...

‘’Yıllarca, BJK’da ve TFF’de yöneticilik yaptım. Masanın her iki tarafından da konuya bakıyorum.  Esas olan BJK’nın menfaatleridir. Hukuki yollara baş vurmak gibi yanlış eylem yapılırsa, bu zararın altından hiç birimiz kalkamayız. Konu BJK ise aklım ve bilgim yettiğince yardımcı olmaya hazırım’’ diyerek sözlerini tamamladı.   

DUYDUK MU?
ÖZEL HABER

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki