BEŞİKTAŞ MANCHESTER UNİTED İLE ANLAŞTI!

'Kırmızı Şeytanlar' Wout Weghorst transferi için Beşiktaş ile anlaştı.
Haberin yayılanma tarihi:11 Ocak 2023, Çarşamba

Premier Lig  Ekibinin Siyah-Beyazlılar'a Ödeyeceği Para Belli Oldu

Cristiano Ronaldo ile karşılıklı olarak yolların ayrılmasının ardından santrfor arayışına giren Manchester United, Beşiktaş'ın yıldız golcüsü Wout Weghorst'u gündemine almıştı. Transferde flaş gelişmeler yaşandı

Beşiktaş Ve Manchester United Anlaştı!

Fabrizio Romano'nun haberine göre Manchester United ile Beşiktaş, Weghorst tranferinde prensip anlaşması sağladı. Sezon başında Burnley'den Beşiktaş'a kiralık olarak gelen Hollandalı yıldız, Siyah-Beyazlılar'dan ayrılarak, Premier Lig devine kiralanacak.

İşte Beşiktaş'ın Kasasına Girecek Olan Para

Beşiktaş ile Manchester United arasında imzaların atılması durumunda Siyah-Beyazlılar'ın kasasına girecek ücret de belli oldu. Kara Kartal, Wout Weghorst'u Manchester United'a gönderirse, Premier Lig devinden 3 Milyon Euro alacak.

Beşiktaş'ın Şartı Var!

Wout Weghorst'un Manchester United'a gitmesinin önünde bir engel daha bulunuyor. Beşiktaş, İngilizler ile yaptığı ön anlaşmada bir şart sundu. Transfer, Siyah-Beyazlılar yeni bir santrfor ile anlaşma sağlaması halinde gerçekleşecek. Weghorst, Beşiktaş yerini doldurabileceği kalitede bir santrfor bulabilene kadar Siyah-Beyazlılar'da kalacak.

Ajansspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki