BEŞİKTAŞ NEDEN ŞAMPİYON OLAMADI?

Duyduk Mu & Medya Kartalı Genel yayın yönetmeni, Hakan ÖNCÜL yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:31 Mayıs 2023, Çarşamba

Aslında (Yeniden) Heba Olan Bir Yılın Ve Neden Şampiyon Olamadık Sorusunun Cevabı Çok Basit;

Mevcut yönetimde ‘Toptan’ anlayan tek bir Allah’ın kulu yok. Yönetenler ayrı ayrı şahsi ikbal, mevki, koltuk, makam peşinde. Buyurun tepe kadro başta olmak üzere, kulübümüzü ve kişileri şöyle bir analiz edelim. 

Başkan Ahmet Nur ÇEBİ: Demir Tüccarı ve TFF başkanı olma planlamacısı. Fikret ORMAN dönemi dahil 10 yıldır BJK’da iktidar. 3 MİLYAR TL ile devraldığı borcu, 7 MİLYAR TL seviyelerine getirdi. 34 oyuncu transfer etti, 5 hoca ile çalıştı. Futbolla alakası YOK!

2.Başkan Engin BALTACI: Emekli DGM Başsavcısı, sonradan Avukat. Yeni iş dalı, havalimanı yemek dağıtma. Boş zamanlarında BJK’ya tüzük hazırlayıp kavga çıkarır, camianın huzurunu bozar. Futbolla alakası YOK!

As Başkan Emre KOCADAĞ; Tatlıcı, işletmeci. Fikret ORMAN dönemi dahil, hiç koltuktan kalkmadan son 10 yıldır iktidar. Aynı zamanda Cibuti Ülkesi Fahri Konsolosu. Şimdilerde, BJK’nın 1 numaralı koltuğuna oturmak için kadrolaşarak çalışıyor. Arkasında, başta ‘SABAH’ grubu olmak üzere birçok medya desteği var. Futbolla alakası YOK!

As Başkan Serhan ÇETİNSAYA: İnşaatçı, BJK’da koltuğu EURO gücüyle aldı. Boş zamanlarında sıvı fazlalığından dilini tutamaz, camiaları birbirine düşürür. Koca bir şehri (Kayseri) seviyesiz laflarla kendinden nefret ettirdi. Futbolla alakası YOK!

VE DİĞERLERİ…

Mehtap FERAH: Futbolla alakası YOK!

Murat KILIÇ: Futbolla alakası YOK!

Seyit ATEŞ: (Alt yapı çalışmaları hariç) Futbolla alakası YOK!

İ.K.Barış DİLLİOĞLU: Futbolla alakası YOK!

Celal ARAL: Futbolla alakası YOK!

Umut Tahir GÜNEŞ: Futbolla alakası YOK!

Ali BAYRAK: Futbolla alakası YOK!

Bilgihan SÜRMEN: Futbolla alakası YOK!

Birinci bölümde yönetenlerin açılımı, belki de bir parça ekonomik ve sportif başarısızlığın ipuçlarını herkese vermiştir. Ancak bilmenizi isterim ki tespit yazımın en eğlenceli bölümü, bundan sonra FUTBOL A.Ş. ve sözde profesyoneller kısmı.

İçerisinde menajerlikten devşirme olan, BJK yöneticisi iken sorumlu olduğu yer için kendine şirket açan, kuru temizlemeci, sponsor gözüküp kongre üyelerine avuç açmak isteyen, batık şirketleri olan, Google arama motorunda tuhaf haberlerle anılan daha nice nice isimler VAR!

Nasılsa vaktimiz bol. BEŞİKTAŞLI’nın aklı ile eğlenenlerle, bizler de eğlenelim. Biraz sabır rica ediyorum.

(Şimdilik) Hak Edene Saygılarımla
           Hakan ÖNCÜL.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki