BEŞİKTAŞ VAZGEÇMİYOR!

Beşiktaş, deplasmanda Kasımpaşa'yı 5-2 mağlup etti...
Haberin yayılanma tarihi:03 Haziran 2023, Cumartesi

Süper Lig'in 37.Haftasında Kasımpaşa Sahasında Beşiktaş'ı Konuk Etti;

Kasımpaşa'nın golleri Aytaç Kara ve Ryan Donk ile geldi. Beşiktaş'ın golleri; Gedson, Cenk, Aboubakar, Tayfur ve Atiba'dan geldi. Maçta 1 gol ve 1 asistle mücadele eden Vincent Aboubakar yıldızlaştı. Deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşan Beşiktaş, rakibini mağlup ederek ligdeki yenilmezlik serisini ve ikincilik şansını sürdürdü. Geçtiğimiz hafta Adana Demirspor'a bu sezon evindeki ilk yenilgisini tattıran Beşiktaş, Kasımpaşa'nın üç maçlık galibiyet serisine de son verdi.

BEŞİKTAŞ EŞİTLEDİ

Ligde üst üste 7. galibiyetini alan Beşiktaş, yenilmezlik serisini de 14 maça çıkardı. Geçtiğimiz hafta Adana Demirspor’a bu sezon evinde ilk mağlubiyetini tattıran Beşiktaş, bu hafta da Kasımpaşa’nın üç maçlık galibiyet serisine son vermiş oldu. Bu galibiyetle puanını 77 yapan Beşiktaş, maç fazlasıyla Fenerbahçe ile puanını eşitledi.

İkili averajda Fenerbahçe’nin önünde bulunan Beşiktaş, sarı-lacivertli ekibin Galatasaray karşısında mağlup olmasını beklemeye başladı. Ligin son haftasında Gaziantep FK maçında hükmen galip sayılacak olan Fenerbahçe, Galatasaray’a yenilirse, Beşiktaş da son hafta evinde oynayacağı maçta arabam.com Konyaspor’u mağlup ederse, Siyah-Beyazlılar ligi ikinci sırada tamamlayacak.

ABOUBAKAR DÜŞTÜ, GEDSON ATTI!

Beşiktaş, karşılaşmada 20. dakika oynanırken Gedson Fernandes’in golüyle öne geçti. Cenk Tosun’un ara pasında Vincent Aboubakar kaleci ile karşı karşıya kaldı. Kaleci Erdem Canpolat’tan sıyrılan Vincent Aboubakar topu boş kaleye göndermek isterken dengesini kaybedip düştü. Boşta kalan topu iyi takip eden Gedson Fernandes yerden bir vuruş ile topu ağlara gönderdi.

Bu golden 10 dakika sonra Beşiktaş Cenk Tosun ile farkı ikiye çıkardı. Welinton’un savunmadan gönderdiği uzun pasta Vincent Aboubakar tek dokunuş ile gönderdiği ara pasında topla buluşan Cenk Tosun bire bir pozisyonda ceza sahasına girer girmez uzak direğe yaptığı yerden vuruşta topu ağlara gönderdi.

GÜNEŞ’TEN MECBURİ ROTASYON

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, deplasmanda 4-1 kazanılan Adana Demirspor maçının 11’ine göre Kasımpaşa karşısında 3 zorunlu değişikliğe gitti. Tecrübeli teknik adam kart cezalısı Colley ile sakatlıkları bulunan Saiss ve Redmond’ın yerine Necip Uysal, Welinton ve Muleka’yı 11de görevlendirdi.

Siyah-Beyazlı ekipte Kasımpaşa maçında savunmanın ortasında Necip Uysal ve Welinton görev aldı. Beşiktaş’ta Kasımpaşa maçında kart cezalısı Colley ile sakatlığı bulunan Saiss görev alamadı. Savunmanın ortasında bu ikilinin yerine Necip Uysal ve Welinton 11de görev yaptı.

TRİBÜNDE GERGİNLİK

Karşılaşma öncesinde iki takım taraftarları arasında gerginlik yaşandı. Beşiktaş taraftarları kale arkası tribününün tamamına yakınını doldurdu. Oyuncuların ısınma hareketlerini gerçekleştirdiği sırada iki takım taraftarları arasında gerginlik çıktı. Emniyet güçleri iki tribün arasında ekstra güvenlik önlemleri alarak olayların büyümesini engelledi.

Etiketler: BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki