BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ DAĞILIYOR!

Ahmet Nur ÇEBİ’nin Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığına gidebilme ihtimali, Beşiktaş camiasın da kapalı kapılar ardında sıkça konuşulmaya başlandı…
Haberin yayılanma tarihi:29 Mart 2022, Salı

BİR AYAK BJK, BİR AYAK TFF’DE!

Mayıs ayında yeniden seçime gireceğini açıklayan ancak gözü, kulağı da TFF’deki yaşanan krizde olan ÇEBİ’nin yönetici listesinde büyük değişime gideceği öğrenildi.

3 İSİM YOKUM DİYOR!

Uzun süredir fikir ayrılıklarından dolayı sessizliğe bürünen Erdal TORUNOĞULLARI, skandalların adamı Adnan DALGAKIRAN ve sayman üye Berkan GOCAY yeni yönetimde yer almayacağını şimdiden açıkladı. Seçim zamanı yaklaştıkça ve mevcut yönetimden Başkanın en fazla 4 yöneticiye yer vererek, diğer isimlerle yollarını ayıracağı gelen bilgiler arasında.

EMRE KOCADAĞ SORUNSALI!

Ahmet Nur ÇEBİ’nin bir dönem en fazla güvendiği, diğer yöneticilerden farklı bir yere koyduğu Emre KOCADAĞ ile başkanın uzun zamandır fikir ayrılığı yaşadığı camiaya yakın isimler tarafından sıkça konuşuluyor. Fikret ORMAN zamanında pek fazla ön plana çıkmayan Çebi döneminde futbol başta olmak üzere, Sergen YALÇIN’ın göreve gelmesinden sonra sıkça medya önünde boy gösteren genç idarecinin seçimlerde yeniden görev alıp-almayacağı merak konusu.

2. BAŞKANLIK VE AS BAŞKANLIK MAKAMLARI EN GÖZDE KOLTUKLAR!

2. Başkan Adnan DALGAKIRAN’ın yeni yönetimde yer almayacak olması, As Başkanlar Emre KOCADAĞ ve Fatih Hakan AVŞAR’ın durumlarında ki belirsizlik BJK’da en gözde makamlar için birçok yeni/eski ismin iştahını kabartıyor. Tabi Başkan Ahmet Nur ÇEBİ’nin BJK’yı aynı Yıldırım DEMİRÖREN’in kulübü bırakarak TFF’ye tercih etmesi gibi, BEŞİKTAŞ Başkanlığına veda ederek her an TÜRK futbolunun başına geçme seçeneği, Siyah-Beyazlılar da yaklaşan iktidar mücadelesini her an daha fazla sürprizlere açık hale getiriyor.

        DUYDUK MU?
Özel Haber / Hakan ÖNCÜL.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki