BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ 'KRİPTO PARA' PROJESİNİ ELİNE YÜZÜNE BULAŞTIRDI!

Beşiktaş, Bitci Teknoloji A.Ş ile yapılan tribün sponsorluğu anlaşması ile ilgili, Kamu Aydınlatma Platformu'na kafaları karıştıran bir açıklama yaptı...
Haberin yayılanma tarihi:22 Ocak 2022, Cumartesi

5.6 MİLYON EURO'LUK ANLAŞMA İPTAL EDİLDİ

KAP'tan Yapılan Açıklamada Şu İfadelere Yer Verildi: "06.09.2021 tarihinde yapılan açıklamamızda; Şirketimiz ile Bitci Teknoloji A.Ş. arasında Tribün Sponsorluğu ve sözleşme kapsamındaki diğer reklam haklarının kullanılması karşılığında 2021-2022 sezonundan başlamak üzere 3 sezon için Şirketimize toplam 5.627.000 Avro + KDV ödenmesi konusunda anlaşma sağlanmış olduğu bildirilmiştir.

YENİ ANLAŞMA 13 MİLYON 550 BİN TL

Söz konusu sözleşme karşılıklı olarak feshedilerek, sözleşme kapsamında 2021-2022 sezonunda belirlenen mecralarda reklam haklarının kullanılması ve 2021-2022 sezonundan başlamak üzere 3 sezon için loca kullanım haklarına ilişkin olarak toplam 13.550.000 TL + KDV ödenmesi konusunda anlaşma sağlanmıştır."

BJK 75 MİLYON TL KAYBETTİ!

Beşiktaş yönetiminin, uzun süre Kripto Para projesinde ortak çalışacağı konuşulan Bitci firması ile böylelikle sponsorluk anlaşması sona erdiği resmen duyurulmuş oldu. Kulübün iptal edilen ve 3 sezonluk loca satışı ön plana çıkarılarak, sanki yeniden revize ediliyormuş gibi yapılan açıklamada ki zararı yaklaşık 75 Milyon TL. Projenin başından beri organizasyonun başında olan 2 yönetici Umut ŞENOL ve Adnan DALGAKIRAN'ın ise neden bir resmi açıklamada bulunmadığı merak konusu.

İŞTE KAFA KARIŞTIRAN KAP AÇIKLAMASI;

DUYDUK MU? / ÖZEL HABER

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki