BEŞİKTAŞ'A GEDSON PİYANGOSU!

İtalyan basınına göre Lazio, Gedson Fernandes için 20 Milyon Euro ödemeye hazır. Hollanda basını ise Portekizli futbolcuyu Ajax'a hedef olarak gösterdi...
Haberin yayılanma tarihi:15 Mayıs 2023, Pazartesi

PARANIN YARISI BENFİCA'NIN;

Bu sezon gösterdiği performansla Avrupa ekiplerinin de dikkatini çeken Gedson Fernandes konusunda sürekli yeni iddialar çıkıyor. İtalyan basınına göre Beşiktaş yönetiminin Portekizli futbolcu için istediği 20 Milyon Euroyu, Lazio ödemeye hazır. Satışın gerçekleşmesi halinde bu paranın 10 Milyon Euro'su Benfica'nın kasasına girecek. Çünkü oyuncunun haklarının yüzde 50'si, Portekiz ekibinde bulunuyor.

SIRADA AJAX BEKLİYOR

Hollanda basını ise bu bölgeye oyuncu arayan Ajax için Gedson'un biçilmiş kaftan olduğunu belirtti. Bu sezon Beşiktaş forması ile 33 resmi maça çıkan yetenekli oyuncu Gedson Fernandes 5 asist ile skora katkı sağladı.

'BEŞİKTAŞ'TA MUTLUYUM'

Gedson ayrıca, "Türkiye benim için gerçekten önemli bir ülke. Burası beni her zaman mutlu eden bir yer. Kariyerimde zorlu dönemler yaşarken beyaz sayfa açabildiğim bir yer olmuştu. Beşiktaş'a gelmek benim için yeniden üst seviyede performans gösterebileceğim bir durum oldu. Burada çok mutluyum." açıklamasında bulundu.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki