BEŞİKTAŞ'A GOL ATAN HAKEM 30 YIL SONRA KONUŞTU!

1986-1987 sezonunun 5. haftasında, 21 Eylül 1986 tarihinde MKE Ankaragücü ile Beşiktaş arasında Ankara Cebeci İnönü Stadı'ndaki müsabakayı izleyenler dünya futbol tarihinde eşine çok ender rastlanan bir gole tanık oldu...
Haberin yayılanma tarihi:26 Kasım 2017, Pazar

Karşılaşmanın 83. dakikasında gelişen başkent atağında Kemal Yıldırım'ın ceza alanı içi sağ çaprazından attığı ve yandan auta gitmekte olan şutta top kale sahasının solundaki hakem Ahmet Akçay'a çarparak yön değiştirdi ve filelere gitti. MKE Ankaragücü bu golle müsabakayı 1-0 kazandı. 

Duyduk Mu & Medya Kartalı Genel Yayın Yönetmeni Hakan Öncül TÜRFAD adına İzmir'de düzenlenen toplantıda, 30 yıl önce Beşiktaş'a gol atan hakem Ahmet Akçay'a bilinmeyenleri ve sonrasında yaşananları sordu. 

Süleyman Seba Beni Aradı

Hayatımda tanıdığım en özel insanların başında, Süleyman Seba gelir. Maçtan 3 gün sonra beni iş yerimden aradı. ''1 Hafta gazete okuma, Tv seyretme'' diye bana önerilerde bulundu. Beşiktaşın aleyhine bir durum vardı ama, beni Başkanı düşünüp önerilerde bulunuyordu. Çok büyük insan, Süleyman Seba. Mekanı Cennet olsun...

O Gol 10 Seneme Maloldu

Bırakın ülkeyi, o talihsiz gol dünyada manşet oldu. Hakem seminerlerinde yıllarca gösterildi. Sonraki maçlarda ne zaman ceza sahasında üzerime top gelse, refleks olarak geri çekilmek zorunda hissettim. İnanın bana o gol hayatımda tam 10 seneme mal oldu. 

Gol Sonrasında Ağladım

Zaman zaman insan hayatında, elinde olmadan yaşadığı talihsizlikle vardır. İşte öyle bir andı benimkisi de. İnanın bana o gol sonrasında ağladım. 

H.Ö ''Bizde radyo başında ve tribünde ağladık hocam''

Bende Beşiktaş'lıyım

Aradan 30 yıl geçti, burada sizlerle konuşurken halen tüylerim diken diken oluyor. Süleyman Ağabeyin beni aramasını, nefes aldığım sürece unutmam. Bilinmesini isterim ki bende bir Beşiktaş'lıyım. İstemeden gerçekleşen bu vahim olay sebebi ile, Siyah-Beyazlı camia ile bir gönül bağım oluştu. 

DUYDUK MU?

ÖZEL HABER

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki