BEŞİKTAŞ’I YÖNETENLER ERMEDEN!

Duyduk Mu & Medya Kartalı Genel yayın yönetmeni, Hakan ÖNCÜL yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:03 Mart 2020, Salı

''Güç Zehirlenmesi'' tanımlamasını, ilk kez 5 yıl önce Fikret ORMAN için kullanmıştım.

Her şeyi ‘O’ biliyor! Beşiktaş’ı bir tek ‘O’ seviyor! Ekonomi, İletişim, Futbol, Psikoloji, İnşaat, Yönetimden bir tek ‘O’ anlıyor!

‘Çok Biliyor Boş Biliyor’ Felsefesinin Bugün Beşiktaş’ı Getirdiği Durum 3-4 MİLYAR TL’lik Borç Yekünü ve Ekonomik Kriz

‘O’ koltuklarda ne var? Gerçekten bilemiyorum. Ancak oturduktan sonra ‘En Büyük Beşiktaşlı’ koltuktan ayrıldıktan sonra maça dahi gelmeyen, semte uğramayan onlarca örnek sunabilirim sizlere. Bu sebeple Beşiktaş’ı Yönetenler çevrelerinin de büyük maharetleri ile ‘ERDİKLERİNİ’ düşünmeden, tedbir amaçlı bu yazıyı kaleme almak istedim.

EFE BEZCİ SORUNSALI

Medya sektöründe geçen uzun yılların ardından, artık haberi ‘Yapana Değil, Yaptırana’ bakmayı çoktan öğrendim. Yöneticilerin kendisini şımartmak için SİPARİŞ HABER yaptırmasına ne kadar aşina olsakta, bu haberler BEŞİKTAŞ’A zarar vermeye başladığı anda bizimde edeceğimiz 2 çift laf olacak elbet...

Bakınız Ankaralı Salih BEZCİ’nin oğlu, BJK’nın en genç ve tecrübesiz yönetici Efe BEZCİ ile çıkan haberlerden bir örneği aynen aktarıyorum;

''BÜYÜK BİR SKANDALI ÖNLEMİŞ!

‘Bedaş elektrik faturaları ödenmeyen Beşiktaş Vodafone Park Stadı'nın elektriklerini kesmek için ekip gönderdi. Ödemelere kefil olan yönetici Efe Bezci büyük bir skandalı önledi…’ (Dileyen her iletişim uzmanı ile, bu haberin BJK markasına zarar verdiğini ve yoğun istek üzerine yaptırıldığına dair sabaha kadar iddiaya girerim.)

Buyurun Bir Efe BEZCİ Haberi Örneği Daha;

Kendi Sosyal Medya Hesabından Kendi Haberini Yalanladı

* Beşiktaş’ın Genç Yöneticisinden Kulübe 54 Milyon TL (Bu haberi, Efe bey bilakis kendi sosyal medya hesabından yalanladı)

Bu tür haberlerden, BJK Derneği Başkanı Ahmet Nur ÇEBİ’de rahatsız olmuş olacak ki Efe BEZCİ ile bir görüşme gerçekleştirmiş. Açıkçası toplantının içeriğinden çok, Ankaralı yöneticinin Başkana yaptığı savunma bana oldukça manidar geldi. ‘Bu Haberleri Ben Yaptırmıyorum. Çalıştığımız Reklam Ajansı veya Babam Yaptırmış Olabilir!...’

Baba Salih BEZCİ’nin, bu haberleri yaptırmakla alakası var mı? Bilemem. Ancak uzun yıllardır Reklam sektörü ile omuz-omuza çalışmış birisi olarak, bir PR firmasının patronaj kısmından onay almadan haber yaptırması OLMAZ-OLAMAZ- YANLIŞ BİLGİ!

NOT: Yazmaya başladığım anda aldığım notlardan, çok fazla aktarılması gereken şey olduğunu fark ettim. Bu nedenle yüksek müsaadenizle, yazıyı birkaç bölüme ayırmak istiyorum.

2. BÖLÜM

- ADNAN DALGAKIRAN YÖNETİMİNDEKİ BJK İLETİŞİMİ YERLERDE

- YÖNETİCİ KEMAL ERDOĞAN’IN TFF’DEKİ TİCARİ ORTAKLIĞI BEŞİKTAŞ'IN HAKLARINI KORUMAYA ENGEL Mİ OLUYOR?

- BJK AS BAŞKANI FATİH AVŞAR’IN GECE KULÜBÜ İLE SKANDAL İMTİHANI

- ESKİ DENETLEME KURULU ÜYESİ YENİ YÖNETİCİ UMUT ŞENOL NEREYE KOŞUYOR?

- BJK FUTBOL A.Ş. BAŞKANI ERDAL TORUNOĞULLARI DÜN-BUGÜN-YARIN

- ESKİ KARTAL YUVALARI SORUMLUSU EMRE KOCADAĞ’IN BÜYÜK DEĞİŞİMİ

Hak Edene Saygılarımla
Hakan ÖNCÜL.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki