BEŞİKTAŞ'IN ŞEREFİNİ 'TAKİP' EDİN!

Duyduk Mu & Medya Kartalı Genel yayın yönetmeni, Hakan ÖNCÜL yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:16 Ekim 2021, Cumartesi

Ocak 2021 Tarihinde Hatırlayacağınız Üzere Kayserispor – Beşiktaş Maçı Oynanmış Ve İstenmeyen Olaylar Çıkmıştı

Öncelikle Belirtelim; Maçın hemen arkasından Milletvekili Mustafa Baki ERSOY, BJK As Başkanı Adnan DALGAKIRAN’ı ''Hani As Başkan Kamera kayıtları var diyor ya, bunlar geçmişlerinde kamera kayıtları ile oynamayı çok severler. Allah’tan, ben görüntülerin orijinallerini aldım. Bunların nereden beslendiğini öğrendiğim için, görüntülerin orijinallerini alma gereği hissettim...’’ diyerek bir terör örgütü ile sanki bağı varmış gibi ithamlarda bulunmuştu. Bir Beşiktaş personelinin de ağır şekilde darp edildiği iddialar arasında yer almış ve polis ifadelerinde her şeyin belirtildiğinin altı çizilmişti.

OLAYLARI EN BAŞINDAN HATIRLAYALIM

Maçın son dakikalarında ortam iyice gerilmiş ve Beşiktaş yetkilileri misafir oldukları statta kendi bulundukları locanın, bir Milletvekili kardeşi tarafından basıldığını ve saldırıya uğradıklarını ısrarla vurgulamışlardı. Her iki tarafında da birbirinden şikâyetçi olması sonucu Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından aralarında Milletvekili Mustafa Baki Ersoy, S.A. ve İ.K. ile Beşiktaş Jimnastik Kulübü görevlisi Salih Durmuş hakkında müşteki şüpheli sıfatıyla soruşturma başlatıldı.

KARAR TAKİPSİZLİK!

Savcılık tarafından yürütülen soruşturma tamamlanarak Milletvekili Baki Ersoy ve yanında yer alan İ.K. hakkında takipsizlik kararı verildi. Kararda, ‘yaralama’ ve ‘hakaret’ suçlarının oluşması için yeterli delil elde edilemediği, TARAFLARIN ŞİKÂYETÇİ OLMADIKLARI KAYDEDİLEREK, şüpheliler hakkında kovuşturma yapılmasına yer olmadığı dair karar verildiği ifade edildi.

BEŞİKTAŞ’IN RESMİ AÇIKLAMASINDA ‘TAKİPÇİSİYİZ’ VURGUSU!

Beşiktaşlı idareciler yaşanan olayların hemen ardından, kulübün resmi sitesinden bir metin yayınlayarak ‘’Kulübümüz, yönetim kurulu üyelerimize saldırıda bulunan kişiler hakkında hukuki süreç başlatacak ve sürecin sonuna kadar takipçisi olacaktır.” İfadelerine yer verdi.

TARAFLARIN AÇIKLAMALARI ADNAN DALGAKIRAN'DAN İLK AÇIKLAMA (MAÇ ÇIKIŞI)

‘Hesabını Soracağız’

'Burada gerçekten çok vahim olaylar yaşadık. Yöneticilerimizin locası, Türkiye Cumhuriyeti Milletvekili ve kardeşi tarafından basıldı ve 2 arkadaşımız yumruklandı. Burası Patagonya değil. Biz derhal O Milletvekili ve kardeşinden davacı oluyoruz. Kamera kayıtlarını istedik. Bir Ülkenin parlamentosun da Milleti temsil eden insanları sokak kabadayısı gibi loca basıp, insanlarımızı dövmeye kalkması bu büyük camia bunun bedelini sorar ve soracağız da.  Bu tür saldırılarda bulunanlar mutlaka ve mutlaka cezalandırmalı. Biz BJK camiası olarak bunu yakından takip edeceğiz.'

1.BÖLÜM SONUÇ; Bu yazı, herkesin büyük resmi daha iyi görebilmesi için oldukça uzayacak. 2. Bölümün hemen yarın yayınlanacağının altını çizelim. Kişilerin, kendilerine yapılanların dilediği gibi sineye çekmeye hakları vardır. Ancak şanlı tarihi ile 118 yıllık ulu çınar Beşiktaş’ın, hiç kimsenin şan-şeref ve onuruna leke sürmeye hakkı olmadığının unutulmaması ümidiyle!..

(ŞİMDİLİK) Hak Edene Saygılarımla
         Hakan ÖNCÜL.     
 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki