BEŞİKTAŞLI BASKETBOLCUNUN İSYANI!

Beşiktaş’tan ayrıldıktan sonra 1 maaş daha alıp anlaşmaya razı olan Hırvat Ivan Buva’na kalan bütün parasını alma garantisi veren kim? (200.000$)...
Haberin yayılanma tarihi:27 Haziran 2020, Cumartesi

Olayın daha vahimi Beşiktaş’tan parayı alıp sadece yarısını Ivan Buva’ya gönderen ve telefonlarına çıkmayan, mesajlarına cevap vermeyen Avukatın kim olduğu?

Oyuncu halen parasını beklerken kulüpten paranın tamamını alamadığını söyleyen ve oyuncunun parasıyla Avrupa tatil yapan kişi kim? Kulüpten belgelerle paranın aylar önce tahsil edildiğini öğrenen Ivan Buva ve menajerine şok geçirten bu kişi ne hedefliyor?

 Ivan Buva ve Menajeri İsyanda; 

‘Tüm Avrupa'da tanıdıklarımıza "Beşiktaş'ta paramız kaldı" dedik. Meğer 117 yıllık bir çınarı boş yere eleştirmişiz. Alacağımızın tamamı avukatlık şirketimize ödenmiş. Kulüp bunu bize ispatladı. Ancak parayı alan avukatımıza ulaşamıyoruz.’

Skandallar Bununla da Sınırlı Kalmıyor...

TRC İnşaat – Beşiktaş sponsorluk anlaşmasında sözde aracı olarak ve bu ilişki sayesinde hiçbir sportif başarısı olmayan oyuncusuna bir sezon önceki fiyatının 2.5 katına Beşiktaş’ta iş bulan menajerlik şirketi hangisi? Sırf onunla kalmayıp kulübe kazandırdığı sponsorluk miktarı kadar olan parayı iş bulamadığı bir sporcusuna verdirten kim? 

Meblağ 500.000 TL'den Az Değil

Üstüne fahiş fiyatlarla verdiği bu oyuncuların kontratları üzerinden yüzde 10 menajerlik ücreti alan kişi dönemin basketbol şubesi yöneticileri ile ahbap ilişkisi sayesinde Beşiktaş basketbol şubesini borç batağına sürükledi. Yıllarca kulübe hizmet etmiş Kadın basketbol takımı antrenörü Feda olsun bedavaya çalışmaya hazırım dediği yerde görevine son verip 500.000 Liralık oyuncu transfer etmek hangi akla hizmet? Pandemi sürecinde ligler iptal edilmese belki küme düşecek olan kadın basketbol takımını kendi oyuncağı haline getiren ve sömüren bu zihniyetten neden hesap sorulmadı? 

Skandallar Beşiktaş Basketbol Şubesi İle Sınırlı Değil

Benzer ilişkiler ile Galatasaray Kadın Basketbol takımının kulüple özdeşleşmiş kaptanı ve en önemli milli oyuncusunu kulüp başkanı hastanede yaşam savaşı verirken kulübün içinde bulunduğu zor şartları görmezden gelerek başka kulübe götüren aracı kim? Birçok kulübünün borç batağına sürüklenmesine ve ekstra maddi zorluğa katlanmasına sebep olan ilişkiler neler? Örnek olarak Adana'da geçtiğimiz yıllarda faaliyet gösteren ASKİ kadın basketbol takımının idarecileriyle olan kirli ilişkileri ile suçsuz, günahsız kulüp yöneticilerini 2.500.000 TL ödemeye mahkum bırakan ve kulübün kapanmasına sebep olan yapı neyin peşinde?

Kirli Yapı!

Kulüplerin içlerine kadar girerek yöneticilerin istifalarına, profesyonellerin gerekçesiz işten alınmalarına sebep olan bu Türkiye Basketbol Federasyona karşı kurulan kirli yapı neyi hedefliyor?  Son günlerde Basketbol camiasında ki birçok kişinin E-Mail adreslerine gelen ve kurulmaya çalışılan ‘Gizemli Federasyon Yapısı’ oluşumunun ardında ki kişi yada kişiler aynı mı?

Duyduk Mu & Medya Kartalı ekibi olarak Skandalların üzerine gitmeye ve kamuoyu adına sorular sormaya devam edeceğiz

Özel Haber

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki