BEŞİKTAŞLI Olmanın Farkı Ne?

BJK Kongre üyesi, Abdullah AYDIN yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:03 Şubat 2020, Pazartesi

TRT Spor’da X Başkan F. Orman’ı Üzüntüyle İzledim

Şöyle bir sorum var; Sayın Fikret Orman, biz size Sayın Başkan A. N. Çebi’yi sormadık, senin de söylediğin gibi elde edilen büyük gelirin sonunda PARALAR NEREDE?

Şu anki mali kaynakları kısıtlı bir kulüp olduğumuz için bütün yatırımlarımızı aklın ve bilimin öngördüğü biçimde hayal satmadan yönetmek ve planlamak zorundayız.

Altyapı ehil kişilerce önce planlamalı, kulüp yönetimi tarafından mali yapısı gerçekçi olarak hazırlanmalı, en önemlisi Yönetim ve Altyapı teknik kadrosu tarafından kulübün tüm birinlerinde bir futbol kültürü oluşturulmalıdır. Bu yapılanma sabırla tamamlanmalı ve kulübün futbol kültürü hiçbir şekilde ödün vermeden seçilen her yönetim tarafından devam ettirilmelidir.

Hiçbir camia aslına dönmeden geleneklerini çağdaşlaştırmadan ilerleyemez. Başarılı olamaz. Amerika’yı yeniden keşfetmeye gerek yok. Dünyada büyük başarılar kazanmış kulüpler mevcut. Hepsini hayranlıkla izliyoruz ama hiç o kulüpler ne yapmışlar da bu kadar başarılı olmuşlar, nasıl bu güce ve ekonomiye sahip olmuşlar biz de bunları uygulayalım diyen yönetimler ülkemizde mevcut değil. Peki neden? Acaba sporu yöneten kadrolar yetersiz mi? Yoksa çeşitli güç ve lobilerin etkisi mi var? Ya da senin adamın, benim adamım durumları mı mevcut? O zaman BEŞİKTAŞLI olmanın farkı ne?

Şöyle bir soru soruyorum: En son BJK altyapısından çıkıp büyük bir yıldız olan oyuncu kim?

Kaçımız hatırlıyoruz? Aradaki zamanda neden hiçbir yıldız kazanamadık? Yönetimlerin bu durumu irdeleyip; sorun varsa çözmeli, ki sorun olduğu aşikar, bu altyapı hızla düzenlenmelidir. Seçim öncesi vaat edilen ve seçim kazanılınca unutulan sloganlarla camiaların büyüyemeyeceği gün gibi ortada. En önemlisi camiamızda her şeyden önce bir barış, birliktelik ortamı sağlanmalıdır. Elele verilip, tüm sorunların üzerine tüm inanç ve samimiyetle gidilmeli, Camia’daki bütün tecrübeli ve ehil büyüklerden, kardeşlerimizden görüş alınmalı; bilgilerinden yararlanmalıyız.

BEŞİKTAŞ'TA AF SORUNSALI!

Beşiktaş'ın büyüklüğüne yakışır birlik beraberlik için, cezalı üyelere af çıkararak kardeşliği pekiştirmek, yeni yönetimi yüceltir. İnşallah İstinaf Mahkemesinde bir önceki yönetimin itirazı dolayısıyla devam eden davada benim ve birkaç diğer arkadaşımızın açtığı davadan (47/j maddesi) yönetim feragat gösterebilir.

Hep birlikte zirveye EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ.

Büyük önderimizin stadlarımızda yazan vecizesi: ‘Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim.’i tamam da yaşanan olaylardan dolayı ekleme yapmak istiyorum: ‘Ben yöneticinin dürüst, gerçekçi ve ahlaklısını severim.’

Sevgili Sergen Yalçın, Camiamıza hayırlı olsun. Saygılarımla...

DUYDUK MU?
Özel Haber

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki