''BEŞİKTAŞLILIK DEĞERLERİ!''

Duyduk Mu & Medya Kartalı Genel yayın yönetmeni, Hakan ÖNCÜL yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:16 Ocak 2023, Pazartesi

‘Beşiktaş Şampiyon Olsun, Maç Kazansın Kupa Kaldırsın Diye Tutulmaz. BEŞİKTAŞLILIK Bir Değerler Manzumesidir.’ Süleyman SEBA.

Tabi bu muhteşem sözleri anlayamayan, yaşayamayan, “Kalbinin En Orta Yerinde Büyük Yangını” hissedemeyen, içinde BAŞKA kulüp sevgisi barındıran ve/veya kişisel hedef-hırs-planlamaları olan birilerinin de olması da mümkün!

Biraz Tarif Edelim Belki Öğrenirler;

Beşiktaş’ı Beşiktaş yapan değerleridir, duruşudur, bir birine sıkı sıkı bağlı taraftarıdır. Eğer bu değerler sekteye uğratırsanız şanlı tarihe, büyük mirasa ihanet ediyorsunuzdur demektir. O zaman size sorarlar. Siz Kara Kartal’ın mayası, fabrika ayarları ve camiasının kimyası ile oynamak için mi geldiniz? Eğer bu niyette olanlar varsa bilsin, duysun, öğrensin. Burası borca batırdığınız, kariyer planlaması yapacağınız, kendi çıkarlarınız için kullanacağınız her hangi bir şirket değil. BURASI Şerefli ikincilikler ile ‘7 Düvele’ nam salmış, anlı şanlı BEŞİKTAŞ. ‘Alayına Gider…’

Unutturmaya Çalıştığınız Aboubakar’ın Beşiktaş Mazisini Bir Hatırlayalım!

Beşiktaş Sergen hoca ile birlikte şampiyonluk yolunda ilerlerken Son 10 maçta sakatlığını öne sürerek oynamayan ve bu sayede "30 maç oynarsa sözleşmesi uzar" maddesini işletmeyen Aboubakar, Beşiktaş'ın teklifini geri çevirerek Suudi Arabistan'ın Al-Nassr takımına ‘Para İçin Arkasına Bakmadan’ transfer oldu. Hani başkan ÇEBİ ‘Sakatlığını bahane ederek oynamadığına inanmıyorum. Kendisine Sivasspor maçına çıkacaksın dediğimde Emredersin başkanım’ diye açıklama yapmıştı ya (!) işte o son maçının ilk yarısında, sakatlanma bahanesiyle oyundan çıkmıştı. Kaynak: Sergen YALÇIN.

Ahmet Nur ÇEBİ’ye Özel Not: Aboubakar ile ilgili kendi fikirlerini söyle, kim karışır? Ama Sergen hocayı neden camianın önüne atıyorsun? Çünkü iş bilmez idareciliğini kapatmaya çalışıyorsun. Aboubakar’a yeni kontrat yapıp şampiyon olursak sana ekstradan para, prim ve yeni sözleşme demek başkan ve yöneticilerinin aklına bile gelmedi. En kolayı bunlar konuşulmasın diye ‘Sivasspor Maçında Aboubakar, Sanki Tribünden Silahla Vurulmuş Gibi Sakatlanma Numarası Yaptı. Ben İnanmıyorum’ diyen Sergen YALÇIN’ı hedef göstermek, daha kolayınıza ve işinize geldi!

ARKASI YARIN

- Fikret ORMAN ve Umut GÜNER Aboubakar’a 10 Kat Fazla Ücret Öderken Ahmet Nur ÇEBİ neredeydi?

- Kirlenmek Güzeldir

- ‘Geldikleri Gibi Giderler’

- Belgelerle Aboubakar Vurgunu

(Şimdilik) Hak Edene Saygılarımla

       Hakan ÖNCÜL.
 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki