BEŞİKTAŞ'TA ACI GERÇEK!

Beşiktaş 2. Başkanı Adnan Dalgakıran, koronavirüsün futbola ağır darbe vurduğunu söyledi...
Haberin yayılanma tarihi:01 Nisan 2020, Çarşamba

“Barcelona’da yaşanan kriz gelecekte nasıl bir yapılanma olacağına dikkat çekiyor. Ciddi tedbirlere ihtiyacımız var. Oyuncu ücretleri büyük ölçüde düşecektir” 

Kartal’da İkinci Başkan Adnan Dalgakıran, koronavirüs salgını nedeniyle liglerin ertelenmesi ve siyah-beyazlı kulübün ekonomik planlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Dalgakıran, futbol takımının maaş bütçesini aşağıya çekmek zorunda olduklarının altını çizdi.

İlk olarak ligin geleceğini değerlendiren Dalgakıran, “Salgınla ilgili tedbirler devam edecek. İş belirli bir seviyede durdurulabilse bile bu tedbirlerin devam etmesi söz konusu. Süper Lig nasıl oynanacak önemli. Ligin devam etmesi zor. Bu durum devam ederse liglerin oynanması mümkün değil. Önümüzdeki dönemlerde her şey daha net belli olacak” diye konuştu.

Siyah-Beyazlı yönetici, “Bizim durumumuz ortada. Bu kulübü her şeyi kazınmış, gelirleri temlikli aldık. Bunu aşmak için borçların uzun vadeye yayılmasını önerdik. Kulüplerin toparlanması en az 1 yıl sürer. Artık herkesin kazana atıldığı dönemi yaşıyoruz. Futbolcu ücretleri, balon haline gelmiş. Barcelona’da yaşanan kriz olası gelecekte nasıl bir yapılanma olacağına dikkat çekiyor. Bizim normal şartlarda 56 milyon euro olan maaşları 35 milyona indirmek zorundaydık. Ciddi tedbirlere ihtiyacımız var. Beşiktaş’ın yaşaması için zorunlu olarak yapmamız gereken şeyler var açıkçası. Önümüzdeki yıllarda futbolcu ücretleri de çok düşecektir” ifadelerini kullandı.

Skorer

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki