BEŞİKTAŞ’TA BÜYÜK DEĞİŞİM!

Beşiktaş kulübünde ardı arda gelen kötü sonuçlar ve Siyah-Beyazlı camiada artan tepkilerin neticesinde, yönetim kurulu görev dağılımında yenilemeye gitti.
Haberin yayılanma tarihi:07 Ekim 2020, Çarşamba

ADNAN DALGAKIRAN İLETİŞİMDEKİ GÖREVİNİ BIRAKTI

Uzun zamandır eleştirililerin odağında olan BJK iletişim bölümü sorumlusu DALGAKIRAN, görevini bırakma kararı aldı. Kendi isteği ile görevi bırakan ‘Yeniden Yapılandırmadan Sorumlu’ yönetim kurulu üyesi, diğer görevlerine devam edeceği öğrenildi.

İLETİŞİM NUR ÇEBİ’YE BAĞLANDI

İletişimde yaşanan sorunlara el koyan Ahmet Nur Çebi, Dalgakıran’ın yerine hiçbir yöneticiyi atamadı. Basın ve iletişim bölümünü kendisine bağlayan BJK Derneği Başkanı, kısa zaman içerisinde camiayı çok iyi tanıyan bir profesyoneli iletişimin başına getireceği gelen bilgiler arasında.

SIRA FUTBOL ve DİĞER ŞUBELERDE

Son zamanlarda başta Futbol ve diğer şubelerde yaşanan krize Çebi dur dedi. Baştan Sergen Yalçın ve Erdal Torunoğulları arasında yaşanan gerginlik, Emre Kocadağ’ın girdiği polemiklerle çok fazla ön plana çıkıyor olması yönetimi rahatsız etti. Yapılacak ilk toplantıda, diğer şubelerle birlikte yönetim kurulun köklü bir değişime uğrayacağı öğrenildi.

DUYDUK MU? ÖZEL HABER

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki