BEŞİKTAŞ'TA SICAK SAATLER!

Siyah-Beyazlı yönetim, Kasımpaşa maçından önce yapacağı toplantıda BJK’nın geleceği ile ilgili çok önemli konuları masaya yatırıp tartışacak...
Haberin yayılanma tarihi:25 Nisan 2022, Pazartesi

SEÇİM TARİHİ

Mayıs ayı içerisinde yapılması gereken BJK Olağan seçimli kongresi için yönetim kurulu, halen tarihi resmi olarak açıklanmadı. Bugün yapılacak toplantının ardından, yeni başkan ve yöneticilerin belirleneceği seçim zamanının kamuoyuna duyurulacağı öğrenildi. Hatırlanacağı üzere özelikle yurt ve şehir dışından gelecek olan kongre üyeleri bilet, otel rezervasyonları ve planlama yapamadıklarından dolayı özellikle sosyal medyadan tepki vermişlerdi.

GİDENLER / KALANLAR!

Erdal TORUNOĞULLARI, Adnan DALGAKIRAN ve Berkan GOCAY gibi isimlerin yeni yönetim kurulunda olmayacakları geçtiğimiz haftalarda kesinleşti. Başkan Ahmet Nur ÇEBİ’nin yeni yönetim kurulunda kimleri dışarıda bırakarak, kimleri yeni yönetime alacağı ise merak konusu.

2.BAŞKAN KİM OLACAK

Başkan Çebi için büyük hayal kırıklığı yaratan Adnan DALGAKIRAN’ın yönetimden ayrılacak olmasının ardından, Siyah-Beyazlılar da en güçlü iki numaralı koltuğa kimin oturacağı ise halen belirsizliğini koruyor. Camia da tanınan isimlere teklif götüren ve kabul görmeyen Ahmet Nur ÇEBİ’nin, Mesut URGANCILAR ve Emre KOCADAĞ’ı 2. Başkanlık için düşündüğü gelen bilgiler arasında.

BJK As Başkanı Emre KOCADAĞ’ın görev verilmemesi durumda TFF yönetim kurulu üyesi olmak istediği, ve bu konuda görüşmelerini sıklaştırarak yolları ayırabileceği gelen bilgiler arasında.

DUYDUK MU? / Özel Haber

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki