BEŞİKTAŞ’TA TANIDIĞIM EN ‘KÖTÜ’ YÖNETİCİ!

Duyduk Mu & Medya Kartalı Genel yayın yönetmeni, Hakan ÖNCÜL yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:03 Ocak 2023, Salı

Kötülük İnsanın İçerine İşlemeye Görsün;

Hele birde çizginizde siyaset varsa, ruhun kararır. İyi BEŞİKTAŞLI olmayı da unutursun, iyi İNSAN olmayı da. Umut ŞENOL, Fikret ORMAN döneminin denetleme kurulu üyesiydi. İddialar odur ki, içeriden birçok bilgi sızdırıyordu. Kime verdiğini elbette ki bilemeyiz. Şimdi neredeyse, oralara göz atmak belki en doğrusu…

Ahmet KANDEMİR Seni Sevmez

Eski coach Kandemir orada. Çok sık olmasa da arada bir, bu idareciden HİÇ hazzetmediğini bilecek kadar kendisiyle görüşürdüm. Hadi herkes arasın, bakalım Umut ŞENOL’un sevgi pıtırcığı mesajına ne cevap verecek? Hani bi halt bilmediğin basketbol da beraber çalıştınız ya(!) Yıllardır basketbolun içerinde olan insanlar var. Seni idareciliğin öncesi nerede görmüşler söylesinler. Sen Ahmet Kandemir'i kullanarak, Beşiktaş’a, başkanına, dava arkadaşlarına, vurmanın peşindesin KÖTÜ adam. Basketbol da gidişat KÖTÜ diye vurmak istiyor. Derdi Siyah-Beyaz sevgisi değil ki! Maksat kendisine paye çıkarsın. Yönetimde mi, başkan ve yönetime muhalefette mi belli değil? Seçim havası esmeye başlamışken camiada(!)

Arkandan Kim Gelecek Görelim?

Belki, halen Ahmet Nur ÇEBİ’ye, yöneticilerden laf taşıyor. Ben bu yazıyı direk isminle yazıyorum. Hadi başkan, as başkan, genel sekreter, yönetici arkadaşların sana sahip çıksın. Çıkmazlar, Çünkü Sevenin Yok Hodri Meydan KÖTÜ adam.

Neden Hep Susuyorsun?

Beşiktaşlı bir dostun, sırf yönetimi ibra etmedi diye ekmeği ile oynamaya çalıştın mı diye sorduk? Kripto para projesinde ki beceriksizliğinizi, iş bilmezliğinizi sorduk. Nihat KARAHAN'ı sorduk, İlbak'ı sorduk, Bundle Network'u sorduk? Cevap YOK. Diyorlar ki; Ahmet Nur ÇEBİ Umut ŞENOL'u yönetim kurulu listesine almayacaktı, son anda TRABZON'lu belediye başkanı Ekrem İMAMOĞLU hemşerisini aradı rica etti. Hadi bunu da sormuş olalım!

Son Söz BJK Başkanına; ‘Bir KÖTÜLÜĞÜ beğenen, onu işleyenden daha KÖTÜDÜR…’ der Şemseddin SAMİ.

Hak Edene Saygılarımla
     Hakan ÖNCÜL.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki