''BİR VARMIŞ'' 600 MİLYON TL YOKMUŞ MASALI (4)

Duyduk Mu & Medya Kartalı Genel yayın yönetmeni, Hakan ÖNCÜL yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:26 Kasım 2022, Cumartesi

‘’Gerçekler Acıdır’’

Beni en çok üzen şey, BEŞİKTAŞ’ın 1 numarasının insanların gözünün içene baka baka doğruları söylememesi. Birde basın toplantısında yaptığı açıklamada “Birçok Aileyi Koruduk. Bu Yüzden Kripto Para Projesini Yapmadık...” dediniz ya, ben ve ekibimin bu doğru olmayan sözlerle hakkına girdin Sayın Başkan. Arşiv unutmaz(!) Biz, senin ve idarecilerinle aylarca mücadele verdik asıl. Allah kimseyi iş bilmezlikten dolayı bu hale düşürmesin. İşte saygı böyle yok oluyor. Benim Ahmet Nur ÇEBİ’ye, zerre inanç ve saygım kalmadı mesela…

Beşiktaş Başkanı Sözünü Tutar!

Ahmet Nur ÇEBİ “Kripto Para projesini ileride söz veriyorum yeniden yapacağım. O paraları BJK’nın kasasına sokacağım!” demişti. Hadi sok Başkan, son teklif 600 MİLYON TL’ydi. Durma, sok o parayı kulübün kasasına. Vaz geçtik 500 MİLYON, yok yok 400 MİLYON TL’ye de razıyız. Hadi 300 olsun bizim olsun, yapsana başkan. Ne zaman, nerde, kiminle yapacaksın. KRİPTO PARA BORSASI ÇAKILDI.

Lütfen Daha Önce Verilen Sözlere Benzemesin!

Hani Fikret ORMAN’a ‘’Hesap’’ soracaktınız? 3 sene oldu, yalnızca açılan ‘’TAZMİNAT’’ davaları…. Bu konuya geleceğiz. Beşiktaşlıların nasıl oyalandığını, yine doğruların nasıl saptırıldığını, gerekirse aylarca kalın puntolarla yazarız.

‘’Kripto Gerçekler’’

Şampiyonlar Ligi, ilk maçına saatler kalmıştı. A.N.ÇEBİ ve yönetimi, 600 MİLYON TL’lik anlaşmasını duyurmak üzere. Hatta tesadüfe (!) bakınız, Sergen YALÇIN’da bir Kripto para firmasının reklam yüzü olmuştu. Kulübün kasasına 150 MİLYON TL peşinat, imza sonrası banka teminat mektubu ile birlikte girecekti. Ardından ‘Sermaye Artırımı’ yapılacak ve BJK ekonomik açıdan inanılmaz rahatlayacaktı.

Bu projelerin hiç biri hayata geçmedi, geçirilemedi, heba edildi. Beşiktaş, iş bilmezlik yüzünden milyonlarca liralık gelir kapısından oldu. BİTMEZ...

Arkası Yarın;

* 24 Saatte Ne Değişti?

* Fikret ORMAN’a Neden Yanlış Davalar Açılıyor?

* Korkuluklardan Korkuyorum!

(Şimdilik) Hak Edene Saygılarımla
            Hakan ÖNCÜL.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki