“Bırakmam Seni” Kampanyası Paraları Nereye Gitti?

Duyduk Mu & Medya Kartalı Genel yayın yönetmeni, Hakan ÖNCÜL yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:11 Kasım 2020, Çarşamba

Aslında, BJK’dan ayrılan yüzlerce işçi ve Milyonlarca TL tutan tazminatları konusunu yazacaktım.

Şimdilik üstünden özetle geçip, daha sonraya bırakalım. İnanın başta BJK Derneği Başkanı Ahmet Nur ÇEBİ olmak üzere 155 kişinin mahkeme kapılarına müracaat ettiği bu krizi, bırakın yönetmeyi (Şimdilik) halı altına süpürmekten başka bir şey yapmıyor.

FAİZ ve AVUKAT-MAHKEME MASRAFLARI MİLYONLAR TUTUYOR

6.5 MİLYON TL’den fazla ödenmesi gereken bu para biraz daha mahkeme-icra yoluyla tazmin edilmesine müsaade edilirse, 9 hatta 10 MİLYON gibi rakamlara ulaşabilir. Ve bu faiz, avukat masrafı ve diğer giderler hep Beşiktaş’ın zararına yazar. Yönetme Ertele ,Bir Çare Değildir!

YÖNETİMDE SUÇLU RUİZ’DE

En baştan söyleyelim. Ruiz sportif anlamda yemek yediği kaba pisleten, KoronaVirüs’ü ve ödemeleri bahane ederek kaçan çapsız bir futbolcudur. Ancak sözleşmesinde ki maddelere önlem almadan kaçma ihtimalini ve böylelikle BJK’yı Milyonlarca Euro zarar etmesine yol açmakta, yönetici iş bilmezliği…

“Bırakmam Seni” Kampanyası Paraları Victor Ruiz’e Gitti

BJK Derneği Başkanı Ahmet Nur ÇEBİ ve yönetimi gelir gelmez, “Bırakmam Seni” kampanyası başlatarak Kulübe bağış toplamaya başladı. Hatırlayacağınız üzere kampanyanın ilk bölümü Yıldırım DEMİRÖREN’in TV’sinden canlı yayınlanarak start aldı. İkincisi ise anlaşılmaz bir şekilde BJK Resmî YouTube kanalı İle sınırlandırıldı. Maddi olarak ilki başarılıydı diye ele alırsak, toplamda 61 Milyon TL civarı para toplandı.
Peki, Victor Ruiz’e ne kadar ceza ödeyeceğiz? 2 MİLYON 500 BİN Euro. Bir o kadar da bonservis ücreti ödedik. Etti size 5 MİLYON Euro. Birde kendisine şimdiye kadar ödenen ücretleri de kattığımızda, alın size Ruiz’deki zarar.

RUİZ = 60-70 MİLYON TL O da = “Bırakmam Seni” Fazlası var, eksiği yok…

Peki; Ne yapacağız? Dogles, Boyd, Mirin, Lens BJK’nın her para ödeyip yararlanamadığı oyuncu için kendi aramızda para toplayıp, bağış kampanyası mı düzenleyeceğiz? Afedersiniz ama o zaman, size ne gerek var?

Hak Edene Saygılarımla
Hakan ÖNCÜL.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki