BJK Kongre Üyelerinden Yönetime Resmi Olarak ‘Hesap Sorsana’ Tebligatı!

Beşiktaş Kongre üyeleri, Sezgin GÜLNAR & Çağrı GÖKSEL’i resmi başvuruları ile yönetimde geçmişin ‘Hesabının Sorulması’ için resmi başvuruda bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:10 Şubat 2020, Pazartesi

Sosyal medya hesaplarından verilen dilekçe ve içerikle ilgili paylaşımlarda bulunan GÜLNAR’ın ‘Cevapları Hala Bekliyoruz’ diyerek başvuru tarihinin 18 Kasım 2019 olduğunun da altını çizdi.

İşte Kulübe İletilen 10 Maddelik Sorular

18.11.2019 Tarihinde Beşiktaş JK Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu, Divan Kuruluna dilekçe şeklinde sunmuş olduğumuz soruların cevaplarını hala beklediğimizi, yeniden hatırlatmakta fayda olduğunu belirtmek isterim.

1-) Mertcan isimli Trabzonspor takımında 4 yılda 3 dakika görev alabilen futbolcunun sözleşme fesih bedeli için 885.000 USD ödenmesinin mantıklı izahı nedir? Yine aynı futbolcu ile hangi gerekçeyle hiç süre almadan yollar ayrılmıştır? Ne kadar menajerlik komisyonu ödenmiştir?

2-) Özkaynak düzeninden yetişen oyuncularımızın tecrübe kazanmaları amacıyla, Genel Kuruldan onay alınarak satın alma girişiminde bulunulan Kocaeli Birlik Spor Kulübü için Kulübümüzün kasasından toplamda ne kadar bedel ödenmiştir?

3-) Genel Kurul iradesini sakata uğratacak şekilde yapılan toplu üyelikler, Beşiktaşlı olmayan üyeler, toplu aidat ödemeleri hakkında hangi zaman aralığında hangi zaman aralığında nasıl bir aksiyon planlanmaktadır?

4-) Fulyada bulunan Kulübümüzün taşınmazı olan ve hâlihazırda işletilmeyen benzinlik hakkında Kulübümüz aleyhinde açılan davaların kaybedildiği doğru mudur? Bu konunun akıbeti ve sorumluları hakkında izlenecek yol ne olacaktır?

5-) Fulya Süleyman Seba projesinin nihai hukuki durumu nedir? Kulübümüzün kaybedilen hakları ile ilgili bir tasarrufta bulunulması planlanmakta mıdır?

6-) Stat inşaatı ile ilgili basına yansıdığı şekilde Kulübümüze 20 Nisan 2015 Tarihli 700.000 TL tutarındaki çatı danışmanlığı adı altında kesildiği iddia edilen faturanın maliyeti nedir? İnşaat süresince alınan danışmanlık ücretinin maliyeti nedir?

7-) Stat çatısını inşa eden yerli ve yabancı firmalara 10 Milyon USD üzerinde ödeme yapıldığı bilinirken dışarıdan ek bir danışmanlık ihtiyacına neden gerek duyulmuştur? Çatı ile ilgili müteahhit firmadan alınan bir garanti var mıdır?

8-) Yine Stat inşaatı ile ilgili alınan mal ve hizmetlerin rayiçleriyle kıyaslandığını gösterir detaylı bir tablo mevcut mudur?

9-) 2010-2019 Tarihleri arasında tüm branşlarda ödenen menajerlik komisyonları ve imza parası adı altındaki ödemelerin toplamı ve bunların oyuncu ücretlerine yansıma oranı nedir?

10-) Son 10 yıllık dönem ile ilgili detaylı inceleme sonuçlarının kamuoyuyla hangi takvim aralığında paylaşılması planlanmaktadır?

KULÜBE İLETİLEN RESMİ TEBLİGAT

DUYDUK MU?
Özel Haber 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki