BU ADAMI KİM KORUYOR?

BJK’da son 10 yıldır bir kişinin yaptıkları, bu kadarda olmaz dedirtiyor…
Haberin yayılanma tarihi:05 Haziran 2021, Cumartesi

Adı;       Yılmaz

Soyadı; CANPOLAT

Bir dönem Fikret ORMAN’ın danışmanı diye yazılı-sosyal ve görsel medyada sıkça adını duyurdu. Kendisi aynı zamanda, Avcılar Tahtakale Spor Kulübü Başkanı ve Ispartakule Spor Okulu sorumlusu. Şimdilerde kendisini ‘Ahmet Nur ÇEBİ’nin Sağ Kolu’ diye lanse etmeye devam ediyor.

LÜLEBURGAZ’A BAŞKAN OLDU

Yılmaz CANPOLAT’ın Lüleburgaz spor’a Başkan Olma Macerasıda Bir Hayli İlginç…
2021 Mart ayında yapılan seçimlere spor medyası ve BJK Kongre üyelerinden bir çok ismi dahil eden Başkan adayı CANPOLAT, Amatör Lig takımının Başkanı oluverdi. Ancak burada ki en büyük sorun Yönetim Kurulu listesinde yer alan Orhan YILDIRIM, Şenol ERKULOĞLU, İsmail ER vb isimlerin bir spor kulübünün yönetimine girdiklerinden haberi yoktu!

BJK’YI ÇİFTLİK GİBİ KULLANIYOR

Fikret ORMAN’ın eski danışmanı, Avcılar Tahtakale Spor Kulübü Başkanı ve Ispartakule Spor Okulu sorumlusu, Ahmet Nur ÇEBİ’nin Sağ Kolu ve Lüleburgazspor Başkanı Yılmaz CANPOLAT şimdilerde Kulüpten hiçbir yetkisi ve hakkı olmamasına rağmen BEŞİKTAŞ – LÜLEBURGAZ Futbol Akademisi kayıtlarını açtığını kendi sosyal medya hesaplarından duyurusunu yapıyor. Duyduk Mu & Medya Kartalı ekibi olarak görüştüğümüz yetkililer, söz konusu kişiye verilen böyle bir yetkinin olmadığını 04 Mayıs 2021 tarihi Saat; 16.00’da yalnızca yazılı başvuruda bulunduğunu söylediler. Konu şimdilik BJK Hukuk bölümüne iletildiğinin özellikle belirten idareciler konunun takipçisi olacaklarının da altını çizdi.

İŞTE YILMAZ CANPOLAT’IN BJK’DAN İZİN VE YETKİSİ OLMADAN SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI O PAYLAŞIM;

ÇEBİ’DE AÇILIŞINA GİTMİŞTİ

Ahmet Nur Çebi, Ispartakule Spor Okulu açılışı için Yılmaz CANPOLAT’tan davet almış ve Beşiktaş Kulüp Başkanı sıfatı ile açılışa iştirak etmişti.

ASIL SORULMASI GEREKEN SORU

Siyah-Beyazlı kulübe olan borçlarını çeşitli Menajer entrikaları ile ödeştirmekten çekinmeyen, BJK logosunu hakkı ve hukuku olmadan kullanacak kadar cüretkâr, Fikret ORMAN’ın eski danışmanı, Avcılar Tahtakale Spor Kulübü Başkanı ve Ispartakule Spor Okulu sorumlusu, Ahmet Nur ÇEBİ’nin Sağ Kolu ve Lüleburgazspor Başkanı Yılmaz CANPOLAT’ı Kim Yada Kimler Koruyor?

Hakan ÖNCÜL / Özel Haber
    

YorumlarToplam 1 Yorum Yapılmış.     'SENDE YORUM YAP'

ali
05 Haziran 2021, Cumartesi, 16:33
Bu üyeliğe süresi yetmeden üye olan yöneticiyi niye yazmadınız? Aynı yönetici yurt dışında sarkıntılık yapan değil mi? Şampiyonlukta en önde fotoğraf çektiren hani.CEVAP: Sanırım Kaçırdınız. Bu kişinin Fatih Hakan AVŞAR olduğunu yazdım. SevgilerHakan ÖNCÜL.




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki